Bayiler arasinda 8 binlira fark olabilirmi


Bayiler arasında fark büyük rakamları bulabiliyor.Bence 1 den fazla yere fiyat sormakta fayda var.Hatta takas varsa fiyatta değişebiliyor.Elinde gümrükten çektiği mal(ithaller için) fazla ise veya elinde motor çoksa fiyat yine etkileniyor.Ayrıca donanımı iyi incelemek lazım.Bazı bayiler opsiyonsuz traktörleri full paket fiyatına satabiliyor.Traktör bedeli arttıkça aradaki fark bayilere göre epey açılabiliyor.Pazarlık esnasında ne kadar alttan alırsanız o kadar iyi çiftçi arkadaşlar ;)
Abi donanim derken neyden kastettin ne olabilir yane
 
Ek lambalar,ek ağırlıklar,ön süspansiyon ve kabin süspansiyonu,havalı koltuk,lastik markası gibi özellikler bazı markalarda opsiyon olarak geçmektedir.Traktöre ekletirseniz fiyatta artar.(Traktör modeline göre olmayadabilir.)

Case jx c serisinde opsiyon olarak teker opsiyonu ve 12x12 vites opsiyonu var onuda o fiyata vermezler. Standart ozellik geri kalan hersey.
 
Bayiler arası fark çok fazla olabiliyor. Burdaki Case bayisi bi zaman Ankaradaki diğer bayilere bakarak daha uygun fiyata sattığı için Polatlı dışından da gelen oluyordu tabi bu durum da diğer bayilerin işine gelmediği için şikayet aldı. Yani genelde bayiler tek traktörden çok kar etmek istediği için iyi araştırmak lazım.
 
  • Beğen
Tepkiler: korkmazg92

Benzer Konular