doganbey1
ÖZEL KUVVETLER KOMUTANLIĞI
|
 |
« Yanıtla #30 : 25 Ocak 2010, 02:53:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
Çamda bizim kozalakta,Bugüne kadar kozalakları dağıtmak için vardık,Bugünden sonratoplamak için varız...
|
|
|
|
poyrazatif
|
 |
« Yanıtla #31 : 25 Ocak 2010, 15:47:25 » |
|
geçmiş olsun çok macera yaşamışsın.karda bi yere saplanıp kalmak çok zor...
|
|
|
|
|
|
* Tarlada izi olmayanın harmanda gözü olmaz. * Ek tohumun hasını, çekme yiyecek yasını.
|
|
|
nforcer
_ismail_
GG
|
 |
« Yanıtla #32 : 25 Ocak 2010, 19:12:23 » |
|
ah ismail ah keşke yakın tarafta olsaydın bu gece yaşadıklarımı fotoğraf video çekerdin.trak klüpte izlenen en çok konu olurdu kesin.kısaca anlatayım arkadaş edirneden mitsubishi l 200 4x4 le gelirken keşana yakın bir köyde bayırda kalmış.yardım edende çıkmamış.çocuk beni aradı.bende steyrla gideyim dedim.sonra düşündüm 4x4 orda kaldıysa bizimkisi kendi çıkamaz diye:D neyse ben arkadaşlardaki 6430 u aldım(eski ortak)bi hevesle çıktım.tabi 6430 dada arka lastiklerde zincir var.neyse ben şehir dışındaki yoldan kaptırdım gidiyorum 30 la falan.neyse belli bir süre sonra bayırın ucuna geldim.baktım bizimkisi bayırın ortasında kalmış yakmış 4 lüleri duruyor.ben yavaş inerken hafif hızlandı dedim hafifçe frene basayım.basmamla motor kaymaya başladı.beni bir korku sardı ama göreceksin.neyse bayırda 200 metre falan var.baktım bu hızlanıyor ben hakimiyeti kaybetmemeye çalışıyorum.bu olmayacak dedim böyle direk karın içine soktum motoru.Allahtan motor durdu.bu seferde motor yerinden çıkmıyor.hayda neyse arkadaşı motorun yanında bıraktım ben gece köye gittim karşıma çıkan mf 3.085 i aldım götürdüm motorun yanına 20 dk çıkarmak için uğraştık.neyse adama teşekkür ettim(tanıdıkmış meğer)sonra gittik pikaba halatı bağladık bir iki patiden sonra tepeye kadar çıkardım.daha sonra bu halatı çıkardı bnm arkamdan geliyor.yolda bi tır kaymış adam uğraşıyor.ama pancar gibi soğuktan kızarmış onada yardım ettim.onuda düzelttik.sonra giderken mavi-kırmızıları gördüm:D:D dedim ayvayı yedik.bunlar beni durdurdu.benden evrak bekliyor zannettim.dedi hayırdır bu gece vakti.dedim arkadaşı kurtardım.o zaman bizide kurtarır mısın dedi üstçavuş dedim tabikide seve seve.askerler halatı taktı astsubayı yanıma aldım sıcacık yer tabi.transiti çıkarması sorun olmadı.biz başladık muhabbete adam dedi ehliyetin varmı.dedim henüz yok yaş tutuyor ama alamdım.dedi başka zaman olsa ceza yerdin dedi.ben güldüm.adamla bi muhabbet transiti çeke çeke keşan jandarmaya kadar geldim.sonra onları bıraktım.eve giderken meydanlık vardı.sana özendim sıfır çizeyim dedim fakat zincir olduna yapamadım.doğru eve.foto ve video çekmek için teli çıkardım fakat çıkarmamla cebime sokmam bir oldu.çünkü hava -16 derece.malesef çekemedim.motorun içinden çekeyim dedim onuda beceremedim çünkü bir elim direksiyonda bir elimde viteslerde:Dkazasız belasız geldim.aman diyeyim çifçeker motorlarda 4 lastiğede zincir takmadan kesinlikle çıkmayın:D bu arada + rep ama bize veren hiç yok  yassan kitap olur  bi akşama o kadar macera fazla  bu kadar maceraya +rep 
|
|
|
|
|
|
AMAN YAVAŞ GÜZELLE SAVAŞ GÖBELLİYİZ ARKADAŞ Şahsım ve görevimle ilgili bir şikayetiniz varsa Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapburaya tıklayarak sitemiz yönetimine bildirebilirsiniz.
|
|
|
doganbey1
|
 |
« Yanıtla #33 : 25 Ocak 2010, 20:39:55 » |
|
geçmiş olsun çok macera yaşamışsın.karda bi yere saplanıp kalmak çok zor...
ya macera hemde ne macera.saplanıpda çıkmadın mı insanın psikolojisi bozuluyor yassan kitap olur  bi akşama o kadar macera fazla  bu kadar maceraya +rep  hemde nasıl kitap yok satar her anı macera:D rep için sağol ismail:D
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2010, 20:40:40 Gönderen: doganbey1 »
|
|
Çamda bizim kozalakta,Bugüne kadar kozalakları dağıtmak için vardık,Bugünden sonratoplamak için varız...
|
|
|
nforcer
_ismail_
GG
|
 |
« Yanıtla #34 : 08 Şubat 2010, 22:07:49 » |
|
yokmu başka yorum yapan 
|
|
|
|
|
|
AMAN YAVAŞ GÜZELLE SAVAŞ GÖBELLİYİZ ARKADAŞ Şahsım ve görevimle ilgili bir şikayetiniz varsa Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapburaya tıklayarak sitemiz yönetimine bildirebilirsiniz.
|
|
|
doganbey1
|
 |
« Yanıtla #35 : 09 Şubat 2010, 00:19:38 » |
|
ismail şirket olarak yorum yapanlara hediye verelim:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nailyetek
nailyetek
Onursal Üye
|
 |
« Yanıtla #36 : 09 Şubat 2010, 01:00:43 » |
|
Keşke yorumu 'Yetek Farms' olarak yapsaydım, bak ucunda hediyesi varmış.. 
|
|
|
|
|
|
Köylü Milletin Efendisidir.......M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
doganbey1
|
 |
« Yanıtla #37 : 09 Şubat 2010, 01:16:15 » |
|
ee abi yapsaydın keşkem bundan sonra böyle paylaşımlara yorum yapanlara süpriz hediyeler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nforcer
_ismail_
GG
|
 |
« Yanıtla #38 : 09 Şubat 2010, 12:13:50 » |
|
verelim ortak nasıl olsa bizim şirket zengin taşır  Keşke yorumu 'Yetek Farms' olarak yapsaydım, bak ucunda hediyesi varmış..   bi dahaki sefere abi...+ ee abi yapsaydın keşkem bundan sonra böyle paylaşımlara yorum yapanlara süpriz hediyeler
tamam ortak bizim şirketin adı ne olsun?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okkangal
CC
|
 |
« Yanıtla #39 : 09 Şubat 2010, 12:22:36 » |
|
eline sağlık ismail ... güzel fotolar ....
|
|
|
|
|
|
ALET İŞLER EL ÖVÜNÜR Şahsım ve görevimle ilgili bir şikayetiniz varsa Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapburaya tıklayarak sitemiz yönetimine bildirebilirsiniz.
|
|
|
doganbey1
|
 |
« Yanıtla #40 : 10 Şubat 2010, 01:10:00 » |
|
ismail şirketin adı ERTUBA  açılımını sen bul
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nforcer
_ismail_
GG
|
 |
« Yanıtla #41 : 10 Şubat 2010, 20:51:14 » |
|
eline sağlık ismail ... güzel fotolar ....
yorum için teşekkürler okay abi... ismail şirketin adı ERTUBA  açılımını sen bul işin zor yanı yine bana kalmış...  uyduruz bişeyler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doganbey1
|
 |
« Yanıtla #42 : 11 Şubat 2010, 01:18:29 » |
|
uydur bıre pelvan:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AKGÜN43
|
 |
« Yanıtla #43 : 11 Şubat 2010, 01:53:42 » |
|
ismaiL rep + GÜZEl resıM ELıne sağlIk TÜMOnun jantları BOYA be:D
|
|
|
|
|
|
255 eP 2001 tT55 2008
MAwiŞİM kırmızILIM
|
|
|
nforcer
_ismail_
GG
|
 |
« Yanıtla #44 : 11 Şubat 2010, 19:03:21 » |
|
ismaiL rep + GÜZEl resıM ELıne sağlIk TÜMOnun jantları BOYA be:D
yorum ve rep için teşekkürler....tümoyo komple boyatmayı düşünüyüruz yaza doğru...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Traktör ve Tarım Ekipmanları Paylaşım Sitesi - TrakKulüp
|
|
|
|
|
|
|