Uzel hakkında son iddia

Bir aile büyüğünün araya girip Uzel ailesini barıştırdığı iddia edildi. Hatta..



Uzel bugünleri de atlatır

Uzel çok eski ve başarılı bir firma. Son zamanlardaki yönetim kadrolarının başarısızlığı nedeniyle bu zor duruma düştü. Uzel ailesi barışmadığı sürece bu durumdan çıkması zor. Herkesin dileği bu.

Bir aile büyüğü araya girip barıştılar diye duyumlar alıyoruz. Aile anlaşıp yeni bir yönetici atamışlar deniliyor. İnşallah hayırlısı olur. Çalışanlar, bayi ve yan sanayi firmaları da Uzel bir an öce üretime başlansın istiyorlar.

Uzel ' de üst düzey ve direktör kadrolarının yenilenmesi gerekecek. Artık bu kadroların yüzü eskidi. Taze kana ihtiyaç var.

Önder Uzel yanında çalıştırdığın eski yöneticiler rakip firmaya geçmişler ve Massey Ferguson lisansını da o firmaya almak için uğraşıyorlarmış. Yanında çalıştırdığın adamlara dikkat et. Onca yıl ekmeğini yediler şimdi arkadan bıçaklıyorlar seni.

Hala üst kadrolarda o zihniyette olanlar var. Allahtan alt ve orta kademekiler sağlam ve işlerini iyi biliyorlar. Uzeli bugünlere getirenler de hep onlar ama kaymağı yiyen de hep o nankör tayfası oldu.

O sadık kadro işler hala düzelecek diye bekliyor. Bu kadroyu da kaybedersen Uzel ailesi olarak fabrikada dört duvar arasında daha rahat kavga edersiniz ve traktör değil de artık çelik tencere ve çaydanlık üretirsiniz....

Artık aklınızı başınıza alın ve işleri düzeltin artık. Uzeli o şaha kalkmış ve piyasada layık olduğu yerde görmek istiyoruz..'

Not; Bie ulaşan son bilgiye göre de Önder Uzel bayileri bu akşam Ankara ' da toplantıya çağırmış.

Patronlardunyasi.com olarak bizimde temennimiz ailenin biran önce barışarak Uzel Makina ' nın eski günlerine dönmesi.
 

Benzer Konular