Turkcell'den 'yaşasın çiftçiler kulübü' üyelerine traktör kazanma şansı

İSTANBUL (İHA) - Turkcell, ' Yaşasın Çiftçiler Kulübü ' üyelerine çekilişle New Holland marka traktör hediye ediyor.

' Yaşasın Çiftçiler Kulübü ' ne üye olanlar Turkcell ' in yıl boyunca çekilişle dağıtacağı 4 traktörden birine sahip olma şansı yakalıyor. İlk çekiliş için 13-29 Nisan tarihleri arasında yapılacak başvuruların ardından New Holland marka TT50 4WD GÖLG. 14.9R28 (T101DT) T3 model traktör, 4 Mayıs günü gerçekleştirilecek çekilişle talihli ' Yaşasın Çiftçiler Kulübü ' üyesine teslim edilecek. Çekilişe, 13-17 Nisan tarihleri arasında Diyarbakır ' da gerçekleştirilecek TÜYAP Tarım Fuarı ' nda Turkcell standına gelerek

' Yaşasın Çiftçiler Kulübü ' ne üye olan ziyaretçiler ve Türkiye çapında tüm kulüp üyelerine atılacak SMS ' e olumlu yanıt verenler dahil edilecek. 4 Mayıs ' ta yapılacak çekilişin sonuçları kulüp üyelerine gazete ilanı ve mektup yoluyla iletilecek ve çekilişte sahibini bulan traktör, iki hafta sonra talihliye teslim edilecek.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, 'Turkcell olarak Türkiye çiftçisinin hayatına değer, bereketine bereket katmaya devam ediyoruz. Çiftçilerimizin kulübümüze gösterdiği yoğun ilgi, çalışmalarımızda doğru yolda olduğumuzu gösteriyor ve bizi mutlu ediyor. 9 ayda 600 bin üyeye ulaştık. Üyelerimize sürpriz hediye ve indirim fırsatlarının yanı sıra bereketli tarife, konuma özel zirai hava durumu, ürüne yönelik bilgi paketi ve mobil eğitimler sunuyoruz. Yaşasın Çiftçiler Kulübü avantajlarını gün geçtikçe daha da ileri taşımak için yoğun bir çaba içindeyiz' dedi.
 
Ynt: Turkcell'den 'yaşasın çiftçiler kulübü' üyelerine traktör kazanma şansı

TT 55 link=topic=41821.msg424784#msg424784 date=1310284719' Alıntı:
Turkcell çiftçi kulübü traktör çekilişine nasıl katılınacak.bligisi olan var mı?
arkadaşım türkcell in traktör kampanyası sona erdi.
Turkcell, ‘Yaşasın Çiftçiler Kulübü’ne üye olan çiftçilerin sahip olduğu fırsatlara bir yenisini daha ekledi. Yaşasın Çiftçiler Kulübü’ne üye olanlar Turkcell’in yıl boyunca çekilişle dağıtacağı 4 traktörden birine sahip olma şansı yakalıyor.

İlk çekiliş için 13-29 Nisan tarihleri arasında yapılacak başvuruların ardından New Holland marka TT50 4WD GÖLG. 14.9R28 (T101DT) T3 model traktör, 4 Mayıs günü gerçekleştirilecek çekilişle talihli ‘Yaşasın Çiftçiler Kulübü’ üyesine teslim edilecek.

Çekiliş, 13-17 Nisan tarihleri arasında Diyarbakır’da gerçekleştirilecek TÜYAP Tarım Fuarı’nda Turkcell standına gelerek ‘Yaşasın Çiftçiler Kulübü’ne üye olan ziyaretçiler ve Türkiye çapında tüm kulüp üyelerine atılacak SMS’e olumlu yanıt verenler dahil edilecek.

4 Mayıs’ta yapılacak çekilişin sonuçları kulüp üyelerine gazete ilanı ve mektup yoluyla iletilecek ve çekilişte sahibini bulan traktör, iki hafta sonra talihliye teslim edilecek.
 

Benzer Konular