Herkesi ev sahibi yapacak 3 formül!


‘Ev satın almak artık bir lüks değil’ diyen İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, isteyen herkesin korkusuzca ev alabileceğini müjdeledi.

Halka ev satın alma gücü kazandırmayı hedeflediklerini belirten İnan, ‘Birbirinden değerli projeler üretiyoruz ama bunun yanında bu değerli projeleri almayı mümkün kılacak formüller de gerekli. İndirim ya da vade kampanyalarıyla bu iş çözümlenmiyor. Göz boyayan değil, karın doyuran yöntemler gerekli. İşi kökünden çözmek lazım. İşte İnanlar’ın bu 3 Altın Formülü sadece bizim değil tüm sektörün önünü açacak, halkın ev sahibi olma gücünü artıracak. Piyasa iyice hareketlenecek. Sayın Başbakanımızın açtığı vizyonda ürettiğimiz bu formüllerle ev almayan kalmayacak’ açıklamasında bulundu. Herkesin dilediği evde nasıl öderim korkusu olmaksızın yaşamaya hakkı olduğunu belirten İnan, ev sahibi olmak isteyenlere destek vereceklerini, bunu İnanlar güvencesiyle gerçekleştireceklerini vurguladı.

Hem ev sahibi yapıyor hem kazandırıyor!...

‘İnsanlara hem rahatlıkla ev sahibi olmalarını sağlıyoruz hem de ödemelerini nasıl kazanacaklarının yolunu gösteriyoruz. Artık emlak almak da kolay, para sahibi olmak da’ açıklamasında bulunan Serdar İnan ‘herkesi emlak alımında zorlanılan seçenek duraklarından alıp, alım gücünün arttığı diyarlara götüren inanlar ekspresi kalkıyor. Artık Türkiye’nin gelişen emlak pazarı gelirinden payınızı alın. Hiç uygulanmamış 3 satış metodunu açıklıyoruz’ dedi.

Formül 1: ALDIKCA KAZAN, ALDIRDIKCA KAZAN!..

Dostunuz ev sahibi olsun siz de kazanın!.. Satın aldığınız İnanlar projesinde, sizden sonra alım yapan dostlarınız imzaladığı sözleşmelere referans olan sizin isminizi yazsın, İnanlar gelirinize gelir katsın! Bir İnanlar projesinden daire alan bir müşteri, kendisini referans gösteren başka müşterinin aynı projeden daire aldığında dairenin değerinin % 1,2’sini, onun altında bir önceki müşteriyi referans gösteren başka müşterinin yapacağı alışverişin % 0,8 ini, onun da altında bir önceki müşteriyi referans gösteren başka müşterinin yapacağı alışverişin % 0,6’sını kazanıyor. ‘Aldıkça kazan, aldırdıkça kazan’ formul uygulama süresi ve sayısı limiti içinde kazandığı yüzdeleri ister kendi borcundan düşürmeye, isterse nakit olarak alışveriş tamamlanınca almaya hak kazanıyor. Üstelik vergisini İnanlar ödüyor. Böylece İnanlar’dan aldığı gayrimenkulü alınan referanslar ölçüsünde, hiç para ödemeden alma imkanı dahi kazanabiliyor. Baştan ödediği paranın büyük kısmını, ev sahibi yaptığı dostlarının sayısı doğrultusunda kendi isteğine bağlı olarak ya geri alıyor ya da borcuna saydırıyor. Diğer bir deyişle, ‘Dostunun mutluluğu sana ‘artı’ yazsın…’ Oturduğunuz yerde, sizden sonra bizden alım yapan dostlarınızın imzaladığı sözleşmelere referans olan sizlerin ismini yazması sayesinde gelirinize gelir katıyoruz. Artık almak kolay para sahibi olmak kolay. Böylece beş kişi refere ederek ve her refere tekrar beş kişi refere ederse %101 gibi bir nakit kazanmanız mümkün, referasyonlar arttıkca , sizin kazancınızda artacaktır. Böylece ev sahibi olmakla kalmayıp üstüne kazanç sağlama imkanı sunuyoruz.

FORMÜL 2: ESKİ EVİNİNİZİ GETİRİN, HAYALİNİZE TAŞININ…

. ‘Eski evim ‘hayal’ oldu!..’ Eski evinize beraber ekspertiz yapalım peşinata sayalım, bizden hayalinizdeki evi alın. İnanlar, kullanmadığınız, satışına zaman ayıramadığınız, nasıl satacağınıza karar veremediğiniz Istanbul içinde ki gayrimenkullerinizi sizin için değerliyor. Eski yatırımlarınızı güncelliyor. Artık elinizdeki gayrimenkullerinizi, sizin için sıkıntıdan çok öte, hayalinize kavuşma aracı haline getiriyor. Eski evinizi getirin, hayalinizdeki evinizi seçin. Getirilen gayrimenkullerin satılabilinir olması, mülkiyet ve imar sorunu olmaması ve belirlenen kriterlere uyması halinde belirlenen bedel üzerinden alacağınız evin peşinatına sayılıyor. Eski evinizin bedeli yeni alınan evin değerinin %55 ini geçmemeli. Tüm projelerimiz için geçerli, istersen arabanı, tekneni getir. Cüzi bir ekspertiz ücreti ödenecek. Sizin kullandığınız daireyi de alıyoruz, biz isteyince tapuyu veriyorsunuz.

FORMÜL 3: GÖNLÜNÜZCE ALIN; İSTER DAİRE ALIN, İSTER M2 İLE ALIN…

‘Bu evin her metrekaresi benim!’ . Satın aldığınız metrekareler birleşip ev oluyor! Yeterli birikiminiz yoksa, riske girmek istemiyorsanız, yanıma sonra ortak alırım diyorsanız, ileride kolaylıkla nakite dönmeyi düşünüyorsanız, belki yatırımımı değiştiririm diyorsanız, param yetişmez ise olduğu kadar alırım hesabı yapıyorsanız, karar veremiyorsanız, olduğu kadar kazanayım borç stresine girmeyeyim diyorsanız kısacası bugün almamak için az çok sebebiniz varsa bu formül tam size göre! İnanlar’dan ev yerine M2 (belli bölgedeki belirlenmiş dairelerden hisse) alabileceksiniz. alın diyoruz. Projenin liste fiyatı üzerinden yapılan iskontolarıyla birlikte ortalama bir bölgedeki M2 proje değeri tespit edilir. Tespit edilen bu ortalama M2 değeri üzerinden daire 1M2 den az olmamak koşuluyla istendiği kadar hisse alınır. İleride istenirse gene günün ortalama değerinden ilave edilebilinir, ne zaman arzu edilirse eldeki M2 ile mevcut dairelerden biri alınabilir. Basta imzalanan şerefiyeli daire fiyat listesine göre, şerefiyesi ortalamadan fazla bir yer seçilir ise aynı oranda fazla M2 verilir, şerefiyesi ortalamanın altında bir yer seçilir ise aynı oranda daha fazla bir yer alınabilinir.

Serdar İnan formülle ilgili şu açıklamada bulundu: ‘Bu sayede emlak rahatlıkla alınabilir hale geliyor, yatayda ve dikeyde her yöne alım seçenekleri gelişiyor. M2’yi burada dairenin hissesi yani bir para birimi olarak düşünmek mümkün. Bir projeden başka projeye şerefiye farkı eklenerek yada düşürülerek geçirilebilinir. Hiçbir şekilde enflasyondan etkilenmez. Binamızın bir bölümünü ayırdık.hisse satışı yapıyoruz. Dilediğin zaman paranı geri alabiliyorsunuz. Sonunda ya tamamını alıyorsun, ya sizin yerinize satıyoruz, ya da hisseli oluyorsunuz.’ (TERRACE MİX projesi için geçerlidir.)

İnanlar kalitesi 3 yeni projeyle halka açılıyor!...

Toplantıda Altın Formüllerin yanısıra şimdiye kadar daha çok butik sitelerde ön plana çıkan İnanlar’ın yüksek İnanlar kalitesi ve tasarım anlayışıyla oluşturdukları, doğru yaşam alanları sunan projelerini bundan böyle daha geniş hedef kitlelere sunmaya yönelik 3 yeni İnanlar projesinin de lansmanı gerçekleştirildi. İstanbul’un yatırıma yönelik değeri en fazla artan bölgelerinde yer alan 3 Altın Çağ Projesi şöyle: Terrace Tema / Atakent, Terrace Mix / Esenyurt, Asl-ı Bahçe / Kartal.

Kenan Biter / Emlakbank
kenan.biter@emlakbank.com



ANLAYAN VAR MI?
 

Benzer Konular