Erkunt Traktör, ücretsiz bakım için Anadolu'da

Altı yıldır düzenlediği 'Erkunt 2011 Bakım Günleri' kapsamında binlerce çiftçiyle bir araya gelen ve sorunlarını dinleyen Erkunt Traktör, etkinliklerine Elazığ, Denizli ve Mersin ile devam ediyor

Satış sonrası hizmetiyle koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefleyen ve sektöründe 'TSE-ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetim Sistemi Belgesi'ni almaya hak kazanan ilk firma olan Erkunt Traktör, düzenlediği ücretsiz bakım günleri programıyla Anadolu ' yu karış karış dolaşıyor. Üretim hayatına başlamadan önce iki yılda 3 milyon kilometreyi aşkın yol kat ederek kullanıcının taleplerini ve ihtiyaçlarını belirlemek için çiftçisiyle bire bir görüşen şirket yetkilileri, bu geleneğini 2005 yılında başlattığı Bakım Günleri ile altı yıldır sürdürüyor. Erkunt Traktör, program dahilinde hem çiftçisine ücretsiz bakım hizmeti veriyor hem de yaptığı bilgilendirmelerle bilinçli tarıma katkı sağlıyor. Etkinlik kapsamında binlerce çiftçiyle bir araya gelen yetkililer, çiftçinin istek, şikâyet ve önerilerine de kulak veriyor.

Çiftçiye tam destek
Bakım Günleri kapsamında yapılan bu görüşmelerin Erkunt ' un yeni modellerinin ilham kaynağı olduğunun altını çizen Erkunt Traktör Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep Erkunt Armağan, 'Müşterimizin koşulsuz mutluluğu için yıllardır fabrika-yetkili satıcı ve yetkili servislerimizle birlikte hareket ederek, çiftçilerin her önerisini değerlendiriyor ve yeni çıkacak ürünlerimizi bu doğrultuda oluşturuyoruz, böylelikle her yeni modeli çiftçilerimizle beraber tasarlıyoruz' dedi. Traktörlere zamanında yapılan doğru ve eksiksiz bakımın önemini her fırsatta vurguladığını belirten Armağan, 'Yaşı kaç olursa olsun, çiftçinin elindeki Erkunt marka traktörün ilk günkü kadar bakımlı olması misyonu ile 2005 ' te yola çıkıp, geleneksel hale getirdiğimiz Bakım Günleri kapsamında Türkiye ' yi dolaşmaya devam ediyoruz. Bu yıl içinde Türkiye genelinde devam edecek bakım günlerimiz, traktörlerin tamamen kontrolden geçirilmesinin yanı sıra fabrika-çiftçi yakınlığının sağlanması açısından da çok önemli. Vereceğimiz eğitimler ve yapacağımız bilgilendirmelerle çiftçinin yanlış kullanımdan kaynaklanan mazot, araç bakım ve onarım giderlerini en aza indirmeyi hedefliyoruz' diye konuştu. Armağan, etkinlik kapsamında ekimde Elazığ ' da, kasımda Denizli ' de, aralıkta ise Mersin ve çevresinde olacaklarını söyledi.

Türk mühendisleri tasarladı
Ankara Sincan Organize Sanayi Bölgesi ' nde kurulu üretim tesislerinde üretilen Erkunt Traktörleri, hiçbir dünya markasının lisansına bağlı kalınmadan, Türkiye ' nin, Türk mühendisleri tarafından tasarlanmış ilk yerli tasarım, yakıt tüketimi noter huzurunda belgelenmiş ve 3 yıl garantili tek traktörleridir. Traktör üretimine 2004 yılı Eylül ayında başlanmış, satışlar kısa sürede Türkiye ' nin büyük bir kısmına yayılmıştır. Türkiye çapında 92 yetkili satıcı, 142 satış noktası ve 268 yetkili servis ile yapılanmıştır. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgesi, ISG-OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi, ISO 10002 Müşteri Şikâyetleri Yönetim Standardı Belgesi ve tüm traktör modellerine Avrupa Birliği Homologasyon Raporu almıştır.

BİZE HİÇ GELMEDİ ŞİMDİYE KADAR.ENÇEO BİZ ALDIK AMA
 

Benzer Konular