JohnDeere 6230 ile 5100r arasındaki farklar nedir hangisi daha iyidir

Ynt: JohnDeere 6230 ile 5100r arasındaki farklar nedir hangisi daha iyidir

kardes konfor ve yakıt ekonomisi dersen 5R derim güç dersen yakıtı biraz fazla 6230 derim.
6230 lar fiyat olarak biraz pahalı sanırım
Ben kesin 5R derim..(çok özellikli ve çok güzel özellikleri bulunan.)
J.D 6030 sşl-*-a
ÖNEMLİ ÖZELLİKLER
Aşağıdaki ürüne ait önemli özellikler hakkında daha fazla bilgi edinin.
MOTOR
Hava Filtresi
Power Core hava filtresinin temizleme sistemi ile temizleme kapasitesi artmaktadır. Helezon tüpler ve emiş hortumlarıyla tozun %95’i birincil filtreye girmeden vakumlanıp, dışarı atılmaktadır. Böylece hem motorun ömrü uzamakta, hem de filtrenin sık sık değişimine gerek kalmamaktadır.
Soğutma Sistemi
Yeni ikili-soğutma sistemi motorun en yüksek performansta ve verimlilikte çalışmasını sağlar.
Güç & Tork

%34’lere varan tork rezervi sayesinde en zor koşulların bile üstesinden gelebileceksiniz.

Güce ihtiyacınız olduğunda %’5’lik güç artışı, buna ek olarak %20’lik sabit güç aralığı artışı. İhtiyacınız olan gücü PowerTech motorlarından alabileceksiniz.
Yakıt Enjeksiyon Sistemi
Yeni yüksek basınçlı CommonRail yakıt enjeksiyon sistemi sizlere benzersiz bir yakıt tasarrufu sağlar. Kontrol edilebilir, hassat yakıt enjeksiyonları, yakıtı ihtiyaç duyulan silindire doğru zamanda ve doğru miktarlarda dağıtır. Bu sayede motorun ihtiyacı kadar yakıt harcanır ve benzersiz bir yakıt tasarrufu elde edilmiş olur.
Hava Soğutucu
Yeni iki kademeli hava soğutucu çift hava soğutma kanalı sayesinde, motora performans ve yakıt ekonomisi için en doğru sıcaklıktaki havayı sağlar.
KABİN + KUMANDALAR
ileri-geri mekik kolu
Sağ eliniz kumandalarda iken, ön yükleyici ile çalışırken ve zor sıra başı dönüşlerinde, elektrikli ileri-geri mekik kolu sayesinde ani ileri geri yön değiştirerek rahat ve kolay bir şekilde dönüş yapabilirsiniz.
Direksiyon
Aşağı yukarı yatabilen teleskopik direksiyon kolonunu kendinize en mükemmel pozisyona ayarlayabilir, gösterge panelini her zaman kolay görülebilir pozisyonda tutabilirsiniz.
Gösterge
Kolay okunabilir gösterge paneli konforunuz için direksiyon ile birlikte haraket etmektedir.
Isıtma ve Soğutma Kumandaları
Isıtma ve soğutma sistemtemleri ön görüş alanınızı engellemeyecek şekilde sağ tarafınızdaki konsola yerleştirilmiştir. Bu sayede arttılmış soğutma performansı ile kabin içerisindeki havayı kontrol edebilirsiniz.
Arka Görüş Açısı
SCV’lerin posizyonları sizlere kabin içerisinde arka kolları rahat bir şekilde görebilmeniz için düzenlemiştir. Bu özellik, büyük ekipmanlarınızı takarken veya onları izlerken sizlere büyük kolaylık ve avantaj sağlayactır.
Yolcu Koltuğu
Katlanabilir yolcu koltuğu sayesinde yolcularınız da John Deere kabin kalitesini yaşarlar.
Şanzıman Seçenekleri
6030 serisinde performansı ve üstünlüğü kanıtlanmış PowrQuad Plus şanzıman bulunmaktadır. Debriyaja basmadan ileri/geri vites değiştirme imkânı veren mekik kolu, yine debriyaja basmadan düğme ile vites değiştirmeye imkân veren özellikleri ile PowrQuad Plus şanzımanı her türlü uygulamanızda en rahat kullanımı elde edeceksiniz. Ayrıca tüm modellerde standart olarak sunulan CruiseControl (motor devir sabitleyicisi) sayesinde de belirlediğiniz motor devrini arazi şartlarından etkilenmeden sabit tutarak özellikle PTO uygulamalarında büyük bir rahatlığa sahip olacaksınız.

Tüm şanzımanlarda bulunan SoftShift özelliği sayesinde vites değişimlerinde motor devrinin otomatik olarak ayarlanmasıyla yumuşak vites geçişleri ve konforlu bir kullanım elde edilir.
ÖN YÜKLEYİCİ UYGULAMALARI
Ön yükleyici-traktör uyum tablosu


Komple-Şasi Dizaynı
Komple-şasi dizaynı aktarma organlarına yük binmesini engeller ve traktör-ekipman birlikteliğinin ağırlığının traktör boyunca dağıtarak traktörlerin uzun ömürlü olmasını sağlar. Motor ve şanzıman gibi elmanlar lastik takozlar vasıtasıyla bağlandığı için sessiz ve titreşimsiz çalışma olanağı sunar.
Debriyaj
Uzun ömürlü ürünlerimizin bir başka rakipsiz özelliği olan yağ soğutmalı, çoklu diske sahip PermaClutch 2 debiyaj 6030 serisinde de bulunmakta. Bu sağlam, kendinden ayarlı ve bakım gerektirmeyen, daha iyi güç iletimi için büyük çaplı disklere sahip PermaClutch 2 sistemi ile debriyaj arızalarını unutacaksınız. Soğutulmuş ve filtre edilmiş yağ debriyaja her basışta diskleri yağlar ve ısınmayı ortadan kaldırır. Bu sayede uzun ömürlü bir performans ve rahat vites değişimleri elde edersiniz.
HİDROLİK BAĞLANTILARI & PTO
Ayarlı Çeki Demiri
Yüksekliği ayarlanabilir çeki demiri sayesinde çekilir tip ekipmanlarınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Hidrolikler
Yüksek kapasiteli dayanıklı hidrolik askı kolları sayesinde büyük ekipmanlarla zorlanmadan rahat bir şekilde çalışabilirsiniz.
PTO
540/540E ve 1000 devir seçenekleri sunan kuyruk mili sayesinde her türlü ekipmanla sorunsuzca çalışabilirsiniz.
BU siteye bak>>>> http://www.deere.com/media/player/player_tr_tr.html?src=s/flash/deerecompany/othercountries/tr/6030_tls_tr_h.flv&lowsrc=s/flash/deerecompany/othercountries/tr/6030_tls_tr_m.flv&autostart=true


5R:
Aşağıdaki ürüne ait önemli özellikler hakkında daha fazla bilgi edinin.
KABİN
Rahatlayın!
5R ile ilgili her şey, stressiz ve konforlu bir kullanım için tasarlanmıştır. Premium kabin, görüş ve konforla ilgili yeni standartlar getirirken, sadece 74 dB(A) değeriyle sınıfının en sessiz traktörlerinden biridir.

Arazide geçirdiğiniz uzun bir günün ardından, 5R ' nizden inmek için acele etmeyeceksiniz. Gösterge paneli anlaşılır ve mantıklı bir düzene sahiptir. Havalandırma, vites ve anahtarlar gibi tüm kontroller elinizin altındadır. Bu kontrollerin konumuna kısa sürede alışacak ve gelecekte, yaptığınız işten gözünüzü ayırmadan gereken değişiklikleri yapabileceksiniz. Sınıfının en iyi gürültü seviyesiyle gün boyu stresiniz azalırken, kendinizi daha güvenli hissedeceksiniz.

Ergonomik Tasarım
Doğru kontrolleri doğru yerde bulacağınızdan, gereksiz uzanmalar ortadan kalkar.
Tüm anahtarlar renk kodlarına sahiptir ve fonksiyona göre gruplanmıştır.

Fark Edin - Fark Edilin
Arka tarafta C kirişi yoktur – bunun yerine sadece yuvarlak köşeli cam paneller kullanıldığından, engellenmeyen net bir görüş alanı elde edilir; ayrıca, isteğe bağlı cam tavan kapağı yükleyici çalışmalarının doğru şekilde yapılmasına olanak sağlar.
Her Şey Sizin Rahatınız İçin
Bir zamanlar insanlar konforlu bir koltuğun lüks olduğunu düşünüyordu. Artık sırtınızı korumanız için bu şart. Mekanik süspansiyonlu, havalı süspansiyonlu ve SuperDeluxe havalı süspansiyonlu olmak üzere size üç seçenek sunuyoruz. Mekanik modelde geniş bir minder ve arkalık bulunurken, darbe ve titreşimleri ortadan kaldıran havalı süspansiyonlu modeller çok daha fazla konfor sunar. Bunlarda ayarlanabilir arkalık, pnömatik bel desteği ve soğuk sabahlarda ve akşamlarda kullanışlı olan koltuk ısıtması bulunur.
Tarla Ofisi (Field Office)
5R Serisi traktörlerde opsiyonel olarak satın alınabilen tarla ofisi (Field Office), kağıtlarınızı, kılavuzlarınızı ve hatta dizüstü bilgisayarınızı saklayabileceğiniz geniş bir bölmedir. Yerinden çıkarılarak çanta gibi taşınabilir. Tarla ofisi sipariş edilirse, sol konsola 3 kutuplu bir priz takılır. Bu sayede cep telefonu, dizüstü bilgisayar gibi cihazlarınızı hem çalıştırabilir hem de şarj edebilirsiniz.
KONTROLLER
Buraya dikkat!
Gösterge panelindeki Dual Gauge II (Çift Kadran) ile traktörün tüm önemli fonksiyonlarını tek bakışta kontrol edebilirsiniz.

Dual Gauge II
Dual Gauge II gösterge paneli, traktörün ileri sürüş hızı ve motor devri hakkında bir bakışta bilgi veren iki geniş analog kadrana sahiptir. Üst kısımda önemli traktör fonksiyonlarını izleyen bir dizi bilgi ve uyarı ışığı bulunur. Yakıt seviyesi ve motor soğutma suyu sıcaklığı durum bilgileri de analog göstergelerde gösterilir. LCD ekranda motor devri, ileri ve geri kuyruk mili devirleri, zaman sayacı, saat ve vites göstergesi bulunur. Traktörün daha güvenli çalışmasını sağlamak için üç aşamalı bir uyarı sistemi kullanılır.
Elektronik Operatör Yardım Paketi
Yastıkbaşı Yönetim Sistemi II (HMS II), sürülmemiş arazideki her dönüşte yapılması gereken işlem sayısını azaltarak operatörün daha az yorulmasını sağlayan bir konfor özelliğidir.
Aşağıdaki fonksiyonlarla oluşturulacak tüm kombinasyonlar tek bir anahtarla sıralanabilir ve ardından etkinleştirilebilir:
MFWD (Çift çeker) – açık/kapalı
Diferansiyel kilidi - açık/kapalı
Ön ve arka kuyruk mili - açık/kapalı
Askı sistemi – kaldırma/indirme
MOTOR
En iyisiyle çalışın
Yeni 5R ' de kullanılan PowerTech 4,5 l dizel, olabilecek en iyi motordur.
Efsanevi John Deere güvenilirliğine ve dayanıklılığına ek olarak aşağıdaki özelliklere sahiptir
Yüksek Basınçlı CommonRail teknolojisi (HPCR) ve elektronik enjeksiyon, performansı ve verimi artırır.
Sıcaklık kontrollü viskoz fan – sadece gerektiğinde çalıştığından, son derece verimlidir.
1750 ve 2300 d/dak arası sabit güç ile yakıt tasarrufu sağlayan düşük devirde çalışabilirsiniz.
Aktif Şarj Havası Soğutucusu (Intercooler) - daha iyi yakıt ekonomisi sunan yüksek verimli yeni soğutma sistemi.
Stage III emisyon seviyelerinden ödün verilmez - çevre korumasına ve işletme giderlerinin azaltılmasına yardımcı olur
Standart donanım olan devir kontrolü yürüme ve kuyruk mili devirlerini sabit tutar - ekipmanlar daha iyi çalışır ve daha uzun ömürlü olur.
Yüksek Basınçlı CommonRail
Yüksek basınçlı CommonRail teknolojisiyle bu yeni motor serisi yakıtı verimli kullanan güçlü traktör performansı ile ilgili taleplerinizi karşılar.






Faydaları
Tüm enjektörlerde tam olarak aynı yakıt basıncı sağlayan yüksek basınçlı commonrail (400 - 1350 bar).
Her türlü yük ve hız koşulunda yüksek tepkisellik sağlayarak motor çalışma aralığını düşük devirlere kadar genişleterek daha fazla güç ve verimlilik ile yakıttan tasarruf sağlayan motor devirlerine olanak sağlar
Hektar başına daha az yakıt maliyeti sağlayan performansa uygun yakıt tüketimi
Dağıtımlı soğutma sistemi
Yüksek verimlilikteki soğutma, ön tarafta bir radyatör ve motorun üst kısmındaki intercooler hava soğutucusu ile sağlanır. Kolay erişim bakım zamanını ve maliyetini azaltırken, en iyi şekilde kullanılan entegre tasarım katı Stage III emisyon kurallarını karşılarken, yakıt verimliliği sağlar.
Yön değiştirme fonksiyonu
Aktif Şarj Hava Soğutucusunun (Intercooler Fanı) ters yön fonksiyonu, dönüş yönünü değiştirmenize olanak sağlar. Kabin içinde tek düğmeye basarak kapağın üstünde bulunan şarj hava soğutucusu ızgarasını el değmeden temizleyebilirsiniz.
ŞANZIMAN
5R size iki mükemmel şanzıman sunuyor – AutoQuad Plus veya PowrQuad Plus.

Fark burada:
AutoQuad Plus, vitesler arasında debriyajsız, otomatik geçiş yapmak için kullanılan premium seçenektir. 1700 ve 2200 d/dak arasında değişim noktalarını ayarlayarak her zaman yaptığınız işe en uygun vitesi kullanırsınız.

Seçtiğiniz şanzıman hangisi olursa olsun, 5R ' nizde aşağıdaki premium özellikler standart olarak bulunur:
Devir Kontrolü - hassas kuyruk mili devri ve hassas traktör hızı gerektiren uygulamalar
Yumuşak vites değiştirme teknolojisi - çok iyi bir çalışma günü için vitesleri sorunsuz değiştirme olanağı
Hız Eşleştirme- konforlu ve verimli bir sürüş için bir kademe seçtikten sonra bir sonraki en uygun vitesi seçme olanağı.
Park Kilidi - traktörü güvenli ve rahat bir şekilde park etme olanağı
4 vitesli, 4 kademeli ve el debriyajı düğmeli tek vites koluyla vites değiştirme - operatör için stressiz çalışma olanağı
Uzun ömürlü PermaClutch II
Sonsuz ayarlanabilir vites değiştirme noktaları (AutoQuad Plus)
PowrQuad Plus 16/16 şanzıman
Kademe kolu kullanılarak traktör hızlı bir şekilde her türlü uygulamaya uygun hale getirilebilir.
4 powershift dişlisinin çalıştırılması için kola entegre butonlar
Vites kolundaki el debriyajı düğmesi ile kademe değişiklikleri rahatça yapılır
Sol Power Reverser ile ileri, geri
veya boşta konumu seçme olanağı
AutoQuad Plus şanzıman
AutoQuad Plus şanzımanda, motor devrine ve yüke bağlı olarak 4 powershift vitesi arasında otomatik vites değiştirme (Otomatik Mod) olanağı bulunur. Bu mükemmel konfor sağlarken ve traktörün daima zamandan ve yakıttan tasarruf için en verimli şekilde kullanılmasını mümkün kılar.
Her türlü yük koşulunda verimliliği artırmak için otomatik vites değiştirme noktaları 1700 ve 2200 d/dak arasında ayarlanabilir.
ŞASİ TASARIMI
Tam şasi neden daha iyidir?
Tam şasi traktörün daha güçlü ve daha dayanıklı olmasını sağlar. Ağır yükleri motora veya şanzımana yük bindirmeden kaldırabilir ve taşıyabilirsiniz. Şasinin gücü buna yeter. Ayrıca çok çeşitli yükleyicileri bağlamak da mümkündür. Tam şasinin gücünü ve rahatlığını sadece John Deere sunar!
Arka kancalarda maksimum 42 kN ve ön askı sisteminde maksimum 29 kN kaldırma kapasitesiyle 5R, ağır kaldırma işlerini kolaylaştırır.
Ağırlığı düşük, taşıma kapasitesi yüksek traktör - daha büyük ve daha ağır ekipmanları taşır
Optimum ağırlık dağılımı - çekiş, yönlendirme ve ekipman yönetimi için
Dayanıklı köprü tipi şasi - kompakt modüler yapıya olanak sağlar
Entegre şasi montaj noktaları - aktarma organlarına gerilim bindirmeden daha ağır yükleri taşıyın.
John Deere tam şasi konsepti.
Traktör ağırlığını artırmadan daha ağır yükleri taşımak, traktör tasarımındaki en önemli değişikliktir. Uzun, dayanıklı, çelik ikili şasi güçlü bir omurga görevi görür ve tam şasi konseptinin benzersiz gücü, 5R Serisi traktörlerin daha büyük ekipmanlarla kullanılmasına olanak sağlar.
Modüler konsept
Modüler traktör tasarımı, traktörü kendi ihtiyaçlarınıza uygun hale getirmek için güç aktarma organlarının birbiriyle değiştirilebilmesine olanak sağlar. Uzun yıllar kullandıktan sonra bile güç aktarma organlarına kolayca erişilebilmesi sayesinde ihtiyacınıza uygun değişiklikler yapabilir, kuyruk mili devirleri ve yavaş ilerleme hızı gibi seçenekler ekleyebilirsiniz.
Ağırlık dağılımı
Modern traktör tasarımı ve tam şasi konsepti,
kabin
motor
ve şanzıman
bileşenlerini ideal ağırlık dağılımı sağlayacak şekilde bağımsız olarak yerleştirerek traktör ağırlık dağılımının tekrar tanımlanması fırsatını sunar (yükleyici çalışması için ideal ağırlık dağılımı ön aksta %40 ve arka aksta %60 şeklindedir). Yükleyici ile birlikte denge ağırlıklarının, arka aksta çekiş kaybı söz konusu olmadan güvenli bir şekilde kontrol edilebilmesini sağlar.
HİDROLİKLER
Hidrolikler
Modern makinelerin boyutlarında ve karmaşıklığında görülen artış, hidrolik gücüne olan ihtiyacı da artırmıştır.
Yük algılamalı basınç telafini premium hidrolik sistem - özellikle aynı anda yapılan hidrolik çalışmalarında maksimum güç gereken her yerde
56 l/dak veya isteğe bağlı 65 l/dak pompalı premium hidrolik sistemin sağladıkları
Daha az yakıt tüketimi
Düşük motor devrinde sorunsuz direksiyon kullanımı
Yüksek seviyede yanıt veren sistem
Yastıkbaşı Yönetim Sistemi (HMS II), hızlı çekiş modlu EHC ve askı sistemi sönümleyici; tamamı arazide ve yolda verimi ve konforu artırmak için tasarlanmıştır.
Yüksek kapasiteli premium hidrolikler
5R Serisi traktörler, modern zamanların tüm gereksinimlerini karşılamak amacıyla standart olarak 56 l/dak dişli pompası ile donatılmıştır. Daha yüksek talepler için 65l/dak pompa sipariş edilebilir. Her iki pompa da maksimum 200 bar basınç sağlar.
Arka üç noktalı askı sistemi
Çift silindirli kategori 1 ve 2 kavrama mili ve üç nokta askı sistemi tüm 5R serisi traktörlerde standart donanımdır. Arka üç noktalı askı sistemi maksimum 42 kN kaldırma kapasitesi ve yanal yüzme ayarı özelliği ile raylı tekerleklerin zemin kıvrımlarını izlemesine olanak sağlar.
ASKI SİSTEMLERİ VE KUYRUK MİLİ
Askı sistemleri ve kuyruk mili
5R ' de bulunan 3 noktalı güçlü elektronik askı sistemi ve dayanıklı kuyruk mili, maksimum çok yönlülük ve verim sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.
Kuyruk mili, uygun kuyruk mili devrinde anma beygir gücünü tam olarak sağlar. Elektro-hidrolik çok diskli ıslak debriyaja sahiptir ve yağ soğutmalı olması sayesinde uzun ömürlü ve güvenilirdir. Kategori 3 üç noktalı askı sisteminin maksimum kaldırma kapasitesi 42 kN olup, yük ve derinlik kontrolü için elektronik yan çeki kolu algılama özelliğine sahiptir.
Ön askı sistemi
Tüm 5R Serisi Traktörlerde fabrika çıkışı olarak bir John Deere ön askı sistemi bulunur. John Deere ön yükleyici ve ön askı sistemi ile donatılmış 5R Serisi traktörlerdeki 'yeşile yeşil yakışır' çözümü tam uyumluluk sunarken, yan çeki kolların sökmeden ön yükleyici ile çalışılabilmesine de olanak sağlar.
Kuyruk mili kontrolleri
Kuyruk mili, sağ konsoldaki bir anahtar yardımıyla elektro hidrolik olarak devreye alınır.
Devreye alma = Anahtarı aşağıya ve öne doğru bastırın
Devre dışı bırakma = Anahtarı geriye doğru bırakın
Yağ soğutmalı çok diskli debriyajlar ve frenlerde uzun ömürlü olmalarını sağlayan, dış etkilere dayanıklı balatalara sahiptir. Elektronik kontrollü valf hafif ve ağır ekipmanlar için devreye almanın düzgün bir şekilde ayarlanmasını sağlar.
AKSLAR VE FRENLER
Akslar ve frenler
John Deere 5R Serisindeki tüm traktör modelleri, ıslak çoklu disklere sahip elektro-hidrolik etkinleştirmeli MFWD Ön Aksla donatılmıştır. 52° ' ye kadar direksiyon açısına olanak sağlayan 12° ' lik kaster açısı, mükemmel bir dar dönüş yarıçapı sağlar.
Elektro-hidrolik olarak etkinleştirilen MFWD - dört çeker özelliğinin hareket halindeyken etkinleştirilmesi
Döndürülebilir ön çamurluklar - 10° daha fazla dönüş yarıçapı
Çift Kademeli Frenler, yağa batırılmış yerleşik ıslak diskli frenler - güçlü ve güvenli frenleme performansı.
Yüksek güç, düşük ağırlık, kompakt boyutlar - özellikle dar alanlarda güçlü performans.
Arka aks freni









Başlıca özellikleri:
Rahat kullanım sağlayan askılı fren pedalları.
Dört Çeker Frenleme: her iki ayak pedalıyla frenleme yapıldığında MFWD otomatik olarak etkinleşecek ve ön tekerleklerin zemin ile temas alanı artacaktır.
Frenli Dönüş: ayak pedallarından birine basıldığında MFWD devre dışı kalacak ve traktör, mümkün olan en küçük dönüş dairesinde dönecektir. Bu, iç arka tekerleğin frenlenmesi ile sağlanır.
Asbestsiz ve yağ soğutmalı, kendi kendine ayarlanan ve dengelenen, bakım gerektirmeyen diskli fren tasarımı.
Fren pistonunu fren diskinden uzaklaştırmak ve fren direncini azaltarak güç kaybını azaltmak ve yakıt tasarrufu sağlamak için fren refraktörleri kullanılır.
Frenler, üst düzey frenleme performansı sağlamak için çift aşamalı fren valfi ile devreye alınır.
TARIMSAL YÖNETİM ÇÖZÜMLERİ (AMS)
Benzersiz çalışma hassasiyeti sağlayan isteğe bağlı kılavuz
5R Serisinde yerleşik AMS olanakları bulunmaz; ancak John Deere, hayvancılıkla uğraşan küçük ve orta ölçekli çiftçilerin ve özel ürün çiftçilerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 5R serisinde verimli şekilde kullanılan bağımsız çözümler sunmaktadır.
Bu çözümle aşağıdakileri içerir:
GreenStar Lightbar
Kılavuz sistemleri hakkında çok fazla bilginiz yoksa, bu karmaşık olmayan, basit paralel izleme sistemi tam size göre. On dakikadan kısa sürede kurulan bu sistem, tüm John Deere ekipmanlarında kullanılabilir. Bu sistemin iki bileşeni vardır: kabine monte edeceğiniz yeni StarFire 300 alıcı ve gösterge panelinde bulunan GreenStar Lightbar ekran. GreenStar Lightbar ekran üzerindeki her bir LED, ayarladığınız ideal çizgiden 10 cm ' lik sapmaları gösterir.
AutoTrac ATU 200 Evrensel yönlendirme kiti
Uydu tabanlı eller boşta kılavuz sistemi, örneğin karanlık veya tozlu ortamlarda çalışırken operatörün işini kolaylaştırarak, verimliliği en üst düzeye çıkarır. AutoTrac, üst üste binmeyi %90 ' a varan oranda azaltarak ve sürülmemiş arazideki dönüşleri hızlandırarak zamandan, yakıttan ve işçilik maliyetlerinden tasarruf etmenize yardımcı olur. Belgelendirme ve ekipman kontrol yazılımı, girdi maliyetlerini yönetmenize ve ekin izlenebilirliği ve diğer yasal zorunlulukların elektronik kayıtlarını tutmanıza yardımcı olur. Bu kit bir StarFire alıcısı, orijinal GreenStar ekranı ve yedek bir motorlu direksiyon kolonu içerir. SF1 ve SF2 sinyallerinin yanı sıra RTK ile uyumludur.
Ekranlarımız size arazideki çalışmalarınız için yeni bir bakış açısı sağlar. Düğmeli 1800 ve dokunmatik 2600 modellerinin her ikisinde de renkli ekran bulunur.
ÖN YÜKLEYİCİ
Birbirleri için üretildiler: 5R serisi ve John Deere ön yükleyiciler
Bir John Deere ön yükleyici ile daha iyi performans, daha yüksek dayanıklılık ve mükemmel denge için güvence altında. Neden? Çünkü bunlar daha sonra takılacak donanımlar olarak değil, traktörünüzün ayrılmaz bir parçası olarak tasarlanırlar. Ekstra güç ve dayanıklılık, hidrolik gücünü sonuna kadar kullanmanıza olanak sağlar. İnanılmaz koparma kuvveti ve daha hızlı döngü zamanları sağlar.
Yalnızca John Deere Ön Yükleyicileri aşağıdaki benzersiz faydaları sağlarlar:
Ön aksa dengeli yük binmesi
Mükemmel yük ve traktör stabilitesi
Şasiye ve yapıya daha az stres iletilmesi
Ergonomik kontroller
Mükemmel görüş açısı ve servis imkânı
Lastik uyumluluğu, tampon açıklığı
MSL mi yoksa NSL mi?
Mekanik otomatik düzeylemeli (MSL) yükleyiciler, kaldırma/indirme döngüleri sırasında bağlı ekipmanlarınızın seviyesini korur. Bunlar operatörlerin gerçekten verimli olması gereken zorlu yükleyici çalışmaları için idealdir. Manuel düzeylemeli (NSL) yükleyiciler daha düşük maliyetlidir ve kaldırma/indirme döngüleri sırasında bağlı ekipmanlarınızın seviyesini korumanız gerekmeyen uygulamalar için idealdir.

5R ve çiftliğim için hangi yükleyici daha uygun?
533 (MSL veya NSL), bir çiftliğin genel günlük işleri ve ara sıra yapılan yükleme işleri için idealdir.
583 (HSL/MSL veya NSL), 533 ' e göre daha iyi kaldırma ve yükseklik kapasitesine sahiptir.
633 (HSL/MSL veya NSL), ağır hizmet kullanımı için tasarlanmıştır.
Öne bağlanır ekipman paketi
Öne bağlanır ekipman paketi, yükleyiciler ve çit kesiciler, ot sarıcılar ve tarım uygulamaları gibi öne veya ortaya bağlanır ekipmanlar ve özel uygulamalara yönelik ortaya bağlanır ekipmanlar için özel olarak tasarlanmıştır.

Bu paket, traktörün arka tarafına, diğer SCV ' lerin sağ tarafına takılan 2 SCV (105 ve 205) içerir. Diğer tüm SCV ' ler gibi 2 yükleyici valfinde de alt portta bir yük kontrol valfi bulunur.

Tüm paketlerde, uzun saatler gerilimsiz çalışma olanağı sağlamak için, vites kolunun sağ ön tarafına ergonomik bir biçimde takılmış entegre bir kumanda kolu bulunmaktadır.
Yükleyiciye/Öne bağlanır ekipman paketi
Yükleyiciye/Öne bağlanır ekipman paketinde 2 SCV (105 ve 205), kumanda kolu, ortaya monte edilen bağlantılar, kanca korumalı yükleyici braketleri ve çoklu kaplinler bulunur.
Yükleyici paketi
Yükleyici Paketinde 2 SCV (105 ve 205), kumanda kolu, arka SCV ' ler için muhafaza, çoklu bağlantılar için muhafaza ve motor kaputu muhafazalı yükleyici braketi bulunur. Yükleyiciye/Öne bağlanır ekipman paketinin aksine, ortaya monte edilen bağlantılar bulunmaz. Yükleyici paketi sadece yükleyici uygulamaları için uygundur; kumanda kolu öne veya ortaya bağlanan diğer ekipmanlar için kullanılamaz.
Kumanda kolunda vites değiştirme Kumanda kolunda vites değiştirme sayesinde, aynı anda vites değiştirerek ve yükleyici fonksiyonlarını değiştirerek verimliliğinizi ve konforunuzu artırabilirsiniz. Vites kolundan yükleyici kumanda koluna geçiş yapmak gerekmez.
BUNA BAKIN: http://www.deere.com/media/player/player_tr_tr.html?src=s/flash/deerecompany/othercountries/tr/5r_tur_h.mp4&lowsrc=s/flash/deerecompany/othercountries/tr/5r_tur_m.mp4&autostart=true
 

Benzer Konular