Önder UZEL Yatırımcılarına Ateş Püskürdü

Nasıl bir vicdansızlıktır, akıl sır ermiyor!...Biliyor musunuz, başta söyledikleri yalanlara kendileri de inanıyor sanmıştım, hatta daha da safiyane davranıp etraflarındaki domuzların söyledikleri yolda gitmekten gözleri kapanmış diye düşündüğüm de olmuştu. Sonra hayretle farkettim ki, bunlar rol yapıyor. Hem de birinci sınıf aktörlere taş çıkartacak kadar iyi rol yapıyor. Herşeyi gayet iyi biliyorlar, herşeyi planlıyorlar, iftira atmaktan, insanları karalamaktan, her türlü yalanı söylemekten hiç çekinmiyorlar. Fütursuzca, bayağıca, aşağılıkça, olabilecek en çirkin şekilde insanlara saldırıyorlar, vicdanları hiç sızlamıyor. Gözlerinin kapanmasını bırakın, o kadar açgözlüler ki, ve o kadar alışmışlarki karşılarındakilerini ezerek istediklerini almaya, yapamayınca gözlerini kan bürümüş ve masum insanlara iftira atacak kadar alçalıp insanların hayatlarıyla oynayabiliyorlar. İftiradan daha büyük bir günah yok bu dünyada. Öbür dünyada bunun hesabını veremeyecekler bundan adım gibi eminim. Ama bu dünyada verecekleri bir hesap var. O da çok yakında. İnsanların hayatlarıyla oynamak, bunca insanı mağdur etmek, benim malımı gasp etmek için rüşvetler yedirmek, uydurma bilirkişi raporlarını para vererek düzenlettirmek, bunlarla hiç vicdanları sızlamadan masum insanları suçlamak, var mı bunları yapıp kurtulmak. Öyle bir şamar geliyor ki akılları duracak. Ondan sonra onları ben bile kurtaramayacağım. Sanıyorlar ki, mahkemelerde parayla, manipülasyonla, her türlü pisliği uygulayarak yol katettiler, kamuoyunda ucuz tetikçilerle benim saygınlığımı da lekelediler, işleri sonlandırmak için ellerinde para da var, oturup ellerini ovuşturuyorlar. Öyle olmayacak, bu ülkede adaletin en olmadığını sandığınız yerde, o tepenize çöküverir. Az kaldı, bekleyin biraz. Yanlarındaki –buraya yazı yazıp hakaret etmeyi iş sanan müsveddeler gibi - tetikçiler, yalakalar, avukatlar, Kibar şirketinde çalışanlar da bu hesaptan nasiplerini alacaklar elbette.

Uzel’e gelince, doğru, zor günlerden geçiyor güzelim şirketim. Ama toparlanacak inşallah. Var gücümle çalışıyorum şirket için, zaten hep ben çalıştım bu şirket için ve yaptıklarım açıktır, şirketi nereden nereye getirdiğim de açıktır, tartışması bile olamaz. Ben yirmi senedir bu şirketin başındayım, traktör işini, evvelallah, dünyada en iyi bilenler arasına girmeyi başardım, şirketimi de dünyanın en iyi şirketleri arasına sokmayı başardım. Bunlar gerçek, yorum değil. Ne zamanki bu üçkağıtçı şaklabanların gasp için yaptıkları numaralar başladı, şirket ondan sonra bu hale geldi. Benim şirkette yirmi senedir neler yaptığımın yıl yıl hesabı var. Veremeyeceğim hesap olsa, hele hele, Allah korusun, şirketten tek kuruş almış olsam zaten burada durup şirketi kurtarmaya çalışmam. Sizlerin terbiyesizce yorumları, saygısızlıkları, ucuz kahramanlıkları vız gelir tırıs gider bana, cesareti olan karşıma geçip Önder Bey yerine Önder diye hitap etsin, göreyim. Ama gerçekten Uzel’i düşüneniniz var ise o zaman gelir bana yardım eder, şirketi kaldırmak için bir yerinden de siz tutarsınız. O vakit başımın üzerinde yeriniz var.

Bu şirkette çalışmış, benim bunca yıl ekmeğimi yemiş, bana tedarikçi olmuş, bayim olmuş veya yatırmcım olmuş insanlar arasında utanmadan bana internet sayfalarının köçelerine saklanarak hakaret etmeye çalışanlara, daha çirkini bu içleri çürümüş, gözlerini hırs bürümüş, para için kendi oğlunu bile satan bu gruba yardımcılık edenlere yazıklar olsun. Ne ben, ne bahsi geçen onuruyla bu şirkete hizmet etmiş yöneticiler, ne de Uzel gibi pırıl pırıl bir şirket sizin gibileri hak etmiyor.

Diğerlerinin bayramını yürekten kutlar, güzel günlerin yakın olması dileğiyle herkesi sevgiyle kucaklarım.

Not: Bu tek seferlik yorumumdur, bu sayfaları atışmak için kullanmayı, ayrıca bu hakaretlere izin verilmesini doğru bulmuyorum. Yorumlarınızı almak ve bilgilendirme yapmak için temsilcinizi, Hacı Bey ' i, yüzyüze görüşme için şirket merkezine beklerim.

KAYNAK : https://www.facebook.com/groups/117214611638929/permalink/519571701403216/
 
Ynt: Önder UZEL Yatırımcılarına Ateş Püskürdü

Adam çok kızmış , Uzel gibi bir değere türk tarımının her zaman ihtiyacı var. İnşallah bir şekilde üretime döner , mağdur olan tüm insanların mağduriyetleri giderilir. Tarlalar yeni kırmızı modellere kavuşur.
 

Benzer Konular