ÇİFTÇİNİN KORKUNÇ ÖLÜMÜ

Sakarya ' da traktörünün arkasına bağladığı makinaya kapılan 87 yaşındaki adam, parçalanarak can verdi.

Sakarya ' da bir anlık dalgınlık ve ihmal yaşlı çiftçinin hayatını kaybetmesine sebep oldu. Geride gözü yaşlı ailesini bırakan 87 yaşındaki çiftçi yaptığı ufak bir hata yüzünden feni şekilde can verdi.

Sakarya ' nın Akyazı ilçesi ' nde, traktörünün arkasına bağladığı ot biçme makinesiyle tarlasını temizlemeye çalışan 87 yaşındaki Cemil Öztürk, aracın arkasına bağladığı makine ile can verdi.

Akyazı Cumhuriyet Mahallesi ' nde oturan 2 çocuk babası Cemil Öztürk, kendisine ait traktörünün arkasındaki kuyruk miline bağladığı ot biçme makinesiyle tarlasındaki Mısır saplarını ve otları kesmeye başladı.

BİR ANLIK İHMAL CANINA MAL OLDU

Bir süre sonra makine yavaş çalışmaya başladı. Bunun üzerine Cemil Öztürk traktörden inip, makineye takılan otları temizlemek istedi. Ancak hızla çalışan aparatın bıçaklarına önce ayaklarını kaptıran Öztürk, yere düşünce de hızla dönen bıçaklar vücudunu parçaladı.

87 yaşındaki adam çevredekilerin de yardımı ile makinenin içinden çıkartıldı fakat malesef Cemil Öztürk yaşam mücadelesini kazanamadı.

Allah rahmet eylesin
 
Ynt: ÇİFTÇİNİN KORKUNÇ ÖLÜMÜ

Allah korusun bir anlık dalgınlık ölüme sebebiyet verebiliyor. Kullandığımız tüm aletlerde özellikle kuyruk mili ile çalışan aletlerde çok dikkatli olmak gerekir.
Bir arkadaşım ilaç makinası çalışırken yan kolları kasmak için şafta doğru eğildiğinde (biz sarık deriz bazı yerlerde de poşu diye bilinir) bunun ucunu muhafazası olmayan şaft bir kapıyor, allahtan gevşek sardığı için o arada başından sıyırıvermiş yoksa boynu kırılarak ölebilirdi.
 

Benzer Konular