tümosan tarlada arkayı kitledi

Ynt: tümosan tarlada arkayı kitledi

burda yakın bir tanıdıkta 95 lik aldı bunlardan yazın, yep yeni traktör 9lu çizel çekerken böyle arkayı dağıtmış. 7-8 bin liraya çıkmıştı. garantiye de girmedi. mekanik arıza olabilir, olmaz diye bir şey yok ama bu kadar sık karşılaşılan bir durumsa konu bence ciddi.
 
Ynt: tümosan tarlada arkayı kitledi

allah sabır versin... ne diyeyim söyleyecek bişey yok tümosan işte.. satarken çok iyi çok kaliteli diyorlar bu mu kalite. bu traktörün sahibi ne yapacak şimdi işi yarım kaldı. jd ' nin yaptığı gibi arızalanan traktörü alıp yerine geçici bir traktör verseler ama onu da yapmıyorlar. yazıık..
 

Ynt: tümosan tarlada arkayı kitledi

ucuz etin yahnisi iyi olmaz. bir malı alırken ucuz alıyorsan bir sebebi vardır, sonuçlarını da hesaba katarak almalısın. inşallah fazla büyük bir hasar değildir.
 
Ynt: tümosan tarlada arkayı kitledi

geçen haftada arkadaşın 70 66 da oldu civatanın biri yerinden çıkıyo dişliler kırdırıyor sade orjinal kabin sökmeye 500 +yapılan iş parçalar 3000 tl gitti şu kış günü üzücü bir durum bu videonun burada gösterimi bence iyi oldu yetkililer görürde gözlerinin önüne bakar
 
Ynt: tümosan tarlada arkayı kitledi

Bana göre tümosan malzeme kalitesini ve işçiliği düşürdü arızalar artmaya başladı yoksa durup dururken niye bu kadar arıza vermeye başlasın.Hadi kabin içinde falan artık hayati değil diyoruz da bu tarz parçaların da kalitesi düşünce böyle oluyor işte.

İnşallah sahibine bir maddi külfet açmaz garanti kapsamında arıza giderilir
 
Ynt: tümosan tarlada arkayı kitledi

bu şanzuman dagıtması gibi bişey değil fakat üzerindeki kişiler boyle yapıp zorlar levyeye vitese boyle vurarlarsa o zaman bu motor şanzuman dişlilerine zarar verir. bu bizim burda 71 75 tumosan aldı birisi onun basınada geldi 8 saattekenmidi neydi 1100 saatteken de erkunt nimet in basına geldi. traktorun altından bi yerlerden dişlilerin yanından bi vida var onu sokup 5 dakikada hallediyolar her motorun basına gelebilir eski fiat 480 lerin basına bile geldigi oluyodu vitese geçmezdi
 

Benzer Konular