Yeni modeller Agritechnica'da tanıtılacak

Yeni modeller Agritechnica ' da tanıtılacak

08.10.2013

Polonya ' da üretimi yapılacak olan yeni nesil Farmtrac traktörleri ilk kez Agritechnica 2013 fuarında tanıtılacak.

Mragowo, Polonya’da bulunan traktör üreticisi Farmtrac, Kasım ayında gerçekleşecek olan Hannover tarım fuarı için yeni modeller hazırlıyor. İlk kez fuarda tanıtılacak olan Farmtrac traktörlerde, Euro IIIB emisyon normlarına uygun Perkins motorlar kullanılacak. Yaklaşık yüzde 15 daha tasarruflu olması planlanan yeni traktörlerin, daha iyi sürüş konforu, azaltılmış kabin içi titreşim ve ses seviyesi, ve iyileştirilmiş kabin süspansiyonu gibi özellikleri de barındırması bekleniyor. Firmadan yapılan açıklamaya göre, “Daha yüksek manevra kabiliyeti için sürüş performansı da önemli ölçüde geliştirilmiştir.

Polonya’lı üretici tarafından tanıtılacak bir diğer yenilik ise özellikle küçük çiftlikler ve ikinci traktör olarak tasarlanmış yeni seri ekonomik traktörlerdir” ifadelerine yer verildi. Polonya’lı firmanın CEO’su Andrzej P. Kublik, yeni ürünleri pazara sunmaktan gurur duyduklarını belirtiyor: “Polonya pazarında durumumuz oldukça iyi, bu pazarda her geçen yıl daha da güçleniyoruz.

Doğu ve Güney Avrupa pazarları da hedeflerimiz arasında ancak başta Almanya olmak üzere özellikle ilk Avrupa Birliği ülkelerine ihracat yapmak temel hedefimizdir. Müşterilerimize paralarının tam karşılığı ürünler sunarak Almanya pazarında istediğimiz konuma ulaşacağımıza eminiz. Bu nedenle Hannover tarım fuarı bizim için çok önemli.” Farmtrac ' ın Agritechnica Fuarı ' ndaki tanıtım toplantısı, Polonya’nın Bağımsızlık Günü olan 11 Kasım ' da saat 14:30’da, 15/16 numaralı hollerde gerçekleştirilecek.

 

Benzer Konular