New Holland traktör ve ekipmanlarıyla Burtarım'daydı

New Holland traktör ve ekipmanlarıyla Burtarım ' daydı

11.10.2013

TürkTraktör Bursa Tarım Fuarı ' nda New Holland marka traktörlerinin yanı sıra, FR serisi kendi yürür yem hasat makineleri, Big Baler serisi büyük balya makineleri ve mısır tablalarını fuarda çiftçilerle buluşturdu.

TürkTraktör, Bursa 11. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’nda New Holland marka FR serisi kendi yürür yem hasat makineleri ve New Holland Big Baler serisi büyük balya makinelerini sergiledi. New Holland, ürün gamında bulunan; biçerdöverler, mısır tablaları, balya makineleri, kendi yürür yem hasat makineleri, koşullandırıcılı çayır biçme makineleri, ilaçlama makineleri, ekim makineleri, toprak işleme aletleri ve dane kurutucular ile hem traktör hem de mekanizasyon anlamında çiftçilerin her ihtiyacına yanıt vermeyi hedefliyor. En küçüğü 424 hp, en büyüğü 824 hp motor gücüne sahip beş farklı modele sahip FR serisi kendi yürür yem hasat makineleri ile büyük işletme sahipleri ve silajlık ürün hasadı yapan müteahhitlere ulaşmayı hedefliyen firma bu ürünlere de standın da yer verdi.

Bunun yanında, yenilenen kaportası ve dizaynı, arttırılan piston hızı ve geliştirilen balya yoğunluk kontrolü gibi özellikleriyle dümenlenebilir tandem aksa sahip modeller çiftçilerin beğenisine sunuldu. New Holland, 4 ipli modelleri; Big Baler 870 ile Big Baler 890 ve 6 ipli modelleri; Big Baler 1270 ile Big Baler 1290 büyük balya makineleri fuardaki yerini aldı. Ayrıca, New Holland ' ın TC serisi biçerdöverlerinin üretildiği Polonya – Plock fabrikasında üretilen, 5 – 6 sıralı sabit şasili ve 6 sıralı katlanır şasili, sap kıyıcı, çift şanzıman ve çift yan helezon gibi isteğe bağlı özellikler ile her türlü ihtiyaca uygun yeni mısır tablaları da fuarda çiftçilerin beğenisine sunuldu.

 

Benzer Konular