Toprağın Sesi” Yeniden İzleyici Karşısında


Uzun yıllar TRT ekranlarında tarım sektörünün Türk televizyonlarındaki amiral gemisi olan “Toprağın Sesi Programı” yeni yayın döneminde Toprak Tv ekranında izleyicileri ile buluşuyor.

Bitkisel üretimden, hayvancılığa, kırsal kalkınmadan, gıda sektörüne kadar pek çok alt başlıkta ilgili uzmanların görüşlerinin paylaşılacağı Toprağın Sesi programının, üretici ve tüketiciler başta olmak üzere sektörün tüm paydaşlarının yeniden ilgi odağı olması bekleniyor.

Programın yapım ve sunuculuğunu TRT izleyicilerinin yakından tanıdığı Umut Özdil üstleniyor.

Programda, tarım sektörünün tüm alt üretim konularının ekonomik, ekolojik ve sosyal boyutları ile ele alınacağı bilgisini veren Umut ÖZDİL, “Yeni kanalımızda, izleyicilerimizin çok yakından bildiği bir programa yeniden başlıyoruz. Her akşam canlı yayın ile tarım gündemini izleyicilerimize aktaracağız, uzman konuklarımızla yorumlayacağız. Sadece gündemi takip etmekle kalmayacağız, gündemi biz belirleyeceğiz, hedefimiz bu. Üreticimizden tüketicimize her kesime söz vereceğiz, onların sesi olacağız. Sürdürülebilir tarım, güvenli gıda ve kırsal kalkınma için bu toprakların sesi olacağız” ifadelerini kullandı.

Hafta içi her gün saat 21.00′da canlı olarak ekrana gelecek program saat 07:00 ve 24:00 saatlerinde tekrar yayınlanacak.

Toprak Tv’i Turksat ve D-Smarttan platformundan, internette www.topraktv.com.tr adresinden ve mobil uygulamalardan canlı izleyebilirsiniz.


08082014164506.jpg
 

Benzer Konular