7. GELENEKSEL TRAKKULÜP TÜRKİYE BULUŞMASI BEREKET TV VİDEO KAYDI...!!


7. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması Bereket Tv kaydı...

[size=10pt]Arkadaşlar herkese merhabalar :)

Dün Bereket tv ekranlarında izlediğimiz 7. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşmasını tv üzerinden kayıt yaptım izlemeyen kaçıran üye arkadaşlarımızın izlemesi için ve sitemizde de bulunması açısından...

proğram bitti hemen pcye aktarıp çalışmaya başladım ve 2 bölümü birleştirdim tek video oluşturdum. Her şey Trakkulüp için...Video 48 dk filan 1,5 gb filan ve sabaha kadar pc açık kaldı ve yüklenmiş zaten. ;)

Bu konu sabitlenirse eğer diğer üyelerimizin tekrar izlemesine olanak tanır....

Emeğe saygı... ;)

Ercan Aykuş.... :)[/size]
 
Ynt: 7. GELENEKSEL TRAKKULÜP TÜRKİYE BULUŞMASI BEREKET TV VİDEO KAYDI...!!

İlk yorum da benden olsun kendimi pek göremedim :D inş. diğer buluşmalarda çıkmayanları öne çıkaralım...
Bu bizim ilk tv proğramımız ve orda arka planda diğer traktörleri gösterilmesi yerine üyelerimizi görüntülenmesi daha iyi olurdu düşüncesindeyim veya koyacaklarsa da bizim üyelerin 5085m JD deneme görüntüleri olabilirdi..
Neyse herkese iyi seyirler.. ;)
 
Ynt: 7. GELENEKSEL TRAKKULÜP TÜRKİYE BULUŞMASI BEREKET TV VİDEO KAYDI...!!

eline saglık ercan bulusmaya katılmayı ıstedım ama olmadı üstune bereketteki yayınıda kacıkrınca moralım bozulmustu bıdaha nezaman yayınlanır derken sıteye yuklemıssın.. vıdeoyu zevkle ızledım sızlerı gormek guzeldi arkadaslar.isallah bırsonrakı bulusmada yuzyuze dilegiyle. tşkkurler.
 
Ynt: 7. GELENEKSEL TRAKKULÜP TÜRKİYE BULUŞMASI BEREKET TV VİDEO KAYDI...!!

elinize sağlık.Aranızda olamadığım için çok üzgünüm ama buluşmaya katılan ve yorumda bulunan arkadaşlara ve büyüklerime teşekkür ederim bizim düşüncelerimizi ekranlarda dile getirdikleri için nice geleneksel trakkulp buluşmalarına.
 

Benzer Konular