DEUTZ AGROLUX 70 NASIL


Slmlar arkadaslar2011 model deutz 70 lik var ikinci el deutz kullanicilarin dan yakit saglamlik ve yedek parca fiyatlaei hakkinda bilgi lutfen 3500 saatte fiyati fena degil
 
Ynt: DEUTZ AGROLUX 70 NASIL

Abi bizde 2010 var güzel traktör bizdeki şu An 5000 saatte bu zamana kadar kayda değer bir arızası olmadı. Bir kaç sefer kuyruk milinin kasnak halatı koptu sonradan fabrika kalınlaştırmış onlardan taktık bi sorun yok artık. Yakıt yok denecek kadar az. Biz ufak motor olarak kullanıyoruz ilaç gübre Vs Vs.. Başka soruların varsa yardımcı olabilirim.
 
Ynt: DEUTZ AGROLUX 70 NASIL

Servis 25000 saat gidiyor dedi. Parçası biraz pahalı sanki halatı 120 liraya almıştım diğer parçalarını bilmiyorum. Parçacılara fElan sorsaydınız bi enjektörü ne kadarmış. Kabin felan hor kullanılmadan dolayı yıpranabilir kullanıcı kaynaklı bunlar. Motora Vs bişey olacağını zannetmiyorum. Baktığınız motor sahibinden demi resmi varmı merak ettim
 
Ynt: DEUTZ AGROLUX 70 NASIL

pekmezkafa link=topic=82539.msg981789#msg981789 date=1426352407' Alıntı:
Pancar sokuyonmu pancarda nasil

Dedim ya en çok pancar sökerken yakıyor günlük 60 litre civarı. Makina ve tarla kendimizi olduğu için temiz sönmeye bakıyoruz takviye 3. Vites söküyoruz takviye 4 lede gidiyor sıkıntı yok harmak makina ile.( hız çizelgesinde takviye 3 düz birden hızlı, takviye 4 düz 2 ile aynı hızda ve düz geri vitesi çok seri bi yandan da onun için takviyeyle söküyoruz )
Pek konforlu olduğunu söyleyemem birde yan kol gergileri ısırma yapıyor sürekli yağlı kalması gerekiyor en büyük sıkıntısı o yoksa içeri kapanıyor dışa açmak için gergiyi alttan desteklenen gerekiyor sanayide iyi bişi yaptırabilirsin yapılmamışsa.
 

Benzer Konular