başak kart

Ynt: başak kart

O yılın ÇKS si lazım, hipoteklenecek tarla lazım, açtırmak için en az 500 tl lazım, alışverişte bazı yerlerde % 4 bazı yerlerde % 7 komisyon ödemen lazım. hesabını zamanından önce ödersen cereme ödersin. borcu tamamen kapatırsan başakkartı da işleme kapatmış olursun. açtırmak için tabiki 500 tl lazım. imkanın varsa hiç bir bankaya bulaşma derim. ha birde başakkart la alışveriş yaptığında sigorta bedeli var.
 
Ynt: başak kart

Başak kart nakit konusunda sıkıntı yaşayan çiftçiye uzanacak en iyi yardım elidir bence. güncel çks kaydın üzerinden bi portföy oluşturulur ektigin ürünler topral,hayvan ve makina varlıgın göz önünde bulundurularak bi hesap yapılır kısaca kaç paralık bi adam oldugun belirlenir böylece kredi üst limitin belirlenmiş olur =) sende ona göre bi kredi kullanırsın..
basşakkartda var olan limitin yüzde 90ı nakit olarak çekilebilirken yüzde 10 pos ile harcanmak zorundadır. yani 100 bin lira kredi aldın 90 milyar anında nakitin var demktir bu.
faiz oranı yüzde 12 dir ancak devlet bu faizin yüzde 50 sini hibe eder ve senin faizin otomatik yüzde 6ya düşer =)

diger muadilleriyle kıyaslandıgında bence en iyisi ama alırken hayat sigortası bes ve kredi kartı da verirler =) ipotek için 800 lira ekspertiz masrafı çıkarırlar bide dosya masrafları felan 2 milyarın havaya gider =) bu bahsettigim yüksek meblalar için 100 bin altında ekspertiz masrafı yok galiba =)


onun dısında sarı renkli bi karttır. parası bankanın içinden degill bankamatikten çekilir. tek seferde max 5 bin lira olmak üzere günlük 35 bin lira çekilebilir. =) aklıma gelenler bunlar =)
 

Benzer Konular