Mc CORMİCK traktör ?


Arkadaşlar Mc Cormick cx105 modelleri hakkında bilgisi olan var mı ? Performansı, Yakıtı , Olumsuz yönleri, Parça fiyatları, parça bulunabilirliği vs. bilgisi olanlardan yorum bekliyorum...Çünkü 105 beygir kilima kabin herşey var 53-55 lira ucuz olmasının sebebi nedir ?
 
Ynt: Mc CORMİCK traktör ?

Parçası pahalı ve zor bulunuyor abi ucuzlugunun en önemli sebebi bu ikincisi hidrolik arızası fazla oluyormuş ve tamiri güçmuş mc cormik bizim burada iki tane bayi değişti ve en son artık satan kalmadı.
 
Ynt: Mc CORMİCK traktör ?

İskender abi belirtmişti: Mc Cormick MC serisi (Mc 105, Mc115 gibi) İngiliz montaj diye biliyorum.. Bunlarda Power Shutle, PowerShift gibi özellikler mevcut, göstergeleri bile dijital. Tutulmamasının sebebi yedek parça sıkıntısı ve pahalılığı ve elektronik arıza (beyin vs.) çıkmasından korkuluyor diye biliyorum.
Cmax serisi ise Landini fabrikası İtalyan montajı. Mekanik aksam ağırlıklı. Hatta eski İtalyan Fiatlarındaki kaliteyi andırıyor bana. Mcc Cmax, Landini Powerfarm modelleri ile aynı. Powerfarm 95 Mcc Cmax 95 gibi. Bunlarda fazla sıkıntı yok diye biliyorum. Yedek parça pahalı diye biliyorum.
Bizim köyde sıfır olarak alınan İtalyan montaj 3 Mcc var. 2 adet T110max ve 1 adet C100 max. Kullanıcıları memnun hatta Mcc hayranıda oluştu sayelerinde.
Amcaoğullarında 1 adet 2013 C90Max var orman işinde çalışıyorlar performansını gördüm bence gayet iyi.
Şahsen biz de 70-56s Dt yi verip 2. el bir Cmax Mcc ya da Landini Powerfarm almayı düşünüyoruz ara kere.
 
  • Beğen
Tepkiler: murat_0908

Benzer Konular