Fimaks-Çiftlik Kepçesi

02.12.2012
13,461
3,245
Bayburt

bursa fuarında tanıtıldı... sitesinde video fotosu var atamadım..



Fimaks yükleyiciler özellikle büyükbaş hayvancılık ve tarım işletmelerinde artan işgücü ihtiyacını azaltmak ve işletmelerin verimliliğini arttırmak için tasarlanmıştır.

Çiftlikler için özel olarak tasarlanmış; silaj kepçesi, gübre kepçesi, yuvarlak balya tutucu, kare balya ataçmanı, forklift ataçmanı, kova, gübre sıyırıcı vb. ataçmanlarla birçok işlem kolaylıkla gerçekleştirilebilir. Ataçmanlar operatörün koltuktan inmeden söküp takabilmesini sağlayan hidrolik hızlı bağlantıya sahiptir ve her ataçman saniyeler içerisinde söküp takılabilir.

Her yükleyicide hidrolik yağ ve soğutma suyu için yüksek kapasiteli kombine soğutucu bulunmaktadır. 4 çeker İtalyan akslar sayesinde zorlu koşullarda da rahatlıkla çalışabilmektedir. Yükleyicinin bütün fonksiyonları joystick sayesinde kolaylıkla kontrol edilebilmektedir.

Yükleyicinin belden kırma özelliği sayesinde dar alanlarda da rahatça dönebilmektedir. Bu sayede ahır vb. dar yapılarda da sorunsuzca çalışılabilir.

Teleskopik yükleyiciler yükleme yüksekliğini maksimuma çıkararak, büyük kare balya ya da yuvarlak balya istiflemesi, yem karma ve gübre römorku yüklemesi gibi işlemlerde büyük kolaylık sağlamaktadır.

http://www.fimaks.com/productdetail.aspx?uID=79&uisim=TELESKOP%C4%B0K%20Y%C3%9CKLEY%C4%B0C%C4%B0&umodel=FMLT%2050#!prettyPhoto[gallery]/0/
 
Ynt: Fimaks-Çiftlik Kepçesi

4815b9e04ca368da141ac6fda9eee826.jpg

Bursa fuarında bende görmüştüm abi birkaç farklı model ve farklı kova seçenekleri var.
 
Ynt: Fimaks-Çiftlik Kepçesi

Helikopter tirmiklarinda kullanılan konik dişli kırılmıştı. Firmayi aradigimza 225 lira fiyat cekti. Ayni disliyi, Çelmak ' tan 80 liraya satın alıp taktik. İmitasyon falan değil. Birebir aynı dişli.

Bir firma çiftçiyi kaz olarak görüyorsa, ağzı ile kuş tutsa malını almam. Ha alana da mani olmam.
 

Benzer Konular