Küçük Tablalı Biçerdöver


Tecrübeli arkadaşlar ben en fazla 3m tablalı elektroniği olmayan mekanik biçerdöver arıyorum eski olması önemli değil sadece olmayan parçalarını sanayide tornada falan yaptıra bileceğim, kayış ile zincirlerini bulabileceğim ve dane kaybı az olan biçerdöver arıyorum.
internetden bulduğum kadarıyla
claas consul
volvo 830
laverda 74
bunlardan hangisini tavsiye edersiniz.
yılda 10 gün 500 dönüm yer biçeçek kendim kullanacam makinalardan anlarım.
 
  • Beğen
Tepkiler: erenbayrak52
Biçerden anlamam lakin bahsettiğiniz marka ve modellerle ilgilenmenizin özel bir sebebi varmı?
Türkiyede kolay kolay rastlayabileceğiniz türden makineler değil çünkü.
Biçerci arkadaşlar daha iyi anlarlar tabi ama John Deere 630,955, Newholland 1530, 1545 yada Laverda M132 de düşünebilirsiniz.
 
Eski makinaların da bazı parçaları artık bulunmamaya başladı.o yuzden eski m serisi laverdaları liste dışında tutmanız daha yararlı olur.kucuk tablalı istiyorsanız bu serilerden taleplerinize göre en yatkını jd 630.parçası satışı her zaman hızlı olur.
 
Arkadaşlar iliğiniz ve ğörüşleriniz için teşekkürler küçük tabla aramamdaki sebeb yollar ve tarlalarda 3m üstü makina gezmiyor . temiz az kullanılmış jD 930 veya clayson 1530 bulamadım bunları sahipleri son demine kadar kullanmışlar diğer modellere gelince hem yakıt çok hem teferruatı çok buralarda usta yok mekanik olacak kasnaktı kayıştı zincirdi bunları kendim tamir edebilirim . Claas marka buldum arkadaşlar 77 Model claaslarda dane kaybı ve biçimi nasıl.
 

Benzer Konular