12 sonuçtan 1 ile 12 arası gösteriliyor
  1. #1
    tanerisyar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kayıt Tarihi
    29 Aralık 2015
    Şehir
    tekirdağ
    Yaş
    26
    Mesajlar
    11

    led aydınlatma lambası



    arkadaşlar başına böyle bi sorun gelen oldumu bilmiyorum traktör üst çalışma lambalarını led lambalar ile değiştirdim fakat lambaları çalıştırdığımda radyo çekmiyor söndürdüğüm de bütün kanallar çekiyor daha önce başına böyle bi olay gelen yada tecrübeli arkadaşlar varsa tecrübelerinizden yararlanmak isterim şimdiden hepinize teşekkür ederim
    Önizleme Önizleme Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_0119.JPG‎
Görüntüleme: 76
Büyüklüğü:  1.14 MB (Megabyte)  

    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_0121.JPG‎
Görüntüleme: 86
Büyüklüğü:  1.25 MB (Megabyte)  

    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  WP_20171215_004.jpg‎
Görüntüleme: 85
Büyüklüğü:  1.42 MB (Megabyte)  


  2. #2
    darende44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kayıt Tarihi
    28 Eylül 2017
    Şehir
    malatya
    Yaş
    24
    Mesajlar
    1,256


    Alıntı tanerisyar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar başına böyle bi sorun gelen oldumu bilmiyorum traktör üst çalışma lambalarını led lambalar ile değiştirdim fakat lambaları çalıştırdığımda radyo çekmiyor söndürdüğüm de bütün kanallar çekiyor daha önce başına böyle bi olay gelen yada tecrübeli arkadaşlar varsa tecrübelerinizden yararlanmak isterim şimdiden hepinize teşekkür ederim
    Belki lambayı açtıktan sonra bir yer de rodynun teli ile kaçak akımdan dolayı karışıyor olabilir

    tanerisyar teşekkür etti.

  3. #3
    tanerisyar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kayıt Tarihi
    29 Aralık 2015
    Şehir
    tekirdağ
    Yaş
    26
    Mesajlar
    11


    Alıntı darende44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belki lambayı açtıktan sonra bir yer de rodynun teli ile kaçak akımdan dolayı karışıyor olabilir
    bilemiyorum bir sürü elektrikçiye gösterdim çin malı olduğu için yapar bunlar deyip salladılar uğraşması zor geldi herhalde bende kendim çözüm aramaya başladım

  4. #4

    Kayıt Tarihi
    07 Kasım 2014
    Şehir
    Tekirdağ
    Yaş
    31
    Mesajlar
    377


    Hocam kaçak falan varsa Allah korusun büyük sıkıntı olabilir. Radyo anten kablosunu ve lambalara giden besleme kablolarını bi kontrol ettir derim. Yakın geçiyorlarsa radyo anten kablosunu ayırabilirsin. Ciddi bir kaçak olsa sigorta keser ama sen yinede işini sağlama al, bir elektrikçi ye ısrar et, kontrol etsin.

    Aslan Ertuğ, tanerisyar teşekkür etti.

  5. #5
    darende44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kayıt Tarihi
    28 Eylül 2017
    Şehir
    malatya
    Yaş
    24
    Mesajlar
    1,256


    Alıntı tanerisyar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilemiyorum bir sürü elektrikçiye gösterdim çin malı olduğu için yapar bunlar deyip salladılar uğraşması zor geldi herhalde bende kendim çözüm aramaya başladım
    Sen birde lambaların bağlantı yerinden sök sonra akuden bir kablo at öyle direk yak sonra raaadyoyu aç yine aynısını yaparsa çin malı olduğundan olabilir

    tanerisyar teşekkür etti.

  6. #6
    tanerisyar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kayıt Tarihi
    29 Aralık 2015
    Şehir
    tekirdağ
    Yaş
    26
    Mesajlar
    11


    Yardımlarınız için teşekkür ederim kaçak olduğunu sanmıyorum çünkü 7 aydır takılı lambalar hiç akü ile bi sıkıntı yaşamadık söylediğiniz gibi radyo anteni aynı yerden geliyo herhalde ona bakmak lazım

  7. #7
    Sait öztürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kayıt Tarihi
    20 Haziran 2018
    Şehir
    İstanbul
    Mesajlar
    193


    Alıntı tanerisyar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar başına böyle bi sorun gelen oldumu bilmiyorum traktör üst çalışma lambalarını led lambalar ile değiştirdim fakat lambaları çalıştırdığımda radyo çekmiyor söndürdüğüm de bütün kanallar çekiyor daha önce başına böyle bi olay gelen yada tecrübeli arkadaşlar varsa tecrübelerinizden yararlanmak isterim şimdiden hepinize teşekkür ederim
    Aynı sorunu ben binek arabamda yaşadım.

    Muhtemelen açıkta bir kablo kalmıştır o yüzden yapar... yada teybin arkasına giren anten girişine yakın + ( elektirik ) bir kabloda olabilir .... genelde elektirik kablolarına yakın kablolar yüzünden bu parazit doğar.. uzaklaştırdığın an sorun çözülür ...

    Fakat sendeki olay tamamen şase ile ilgili bence.. o bakımdan farları taktırdığın yere yada güzel bir oto elektiriçiye git derim .

    tanerisyar teşekkür etti.

  8. #8
    Sait öztürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kayıt Tarihi
    20 Haziran 2018
    Şehir
    İstanbul
    Mesajlar
    193


    Alıntı tanerisyar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar başına böyle bi sorun gelen oldumu bilmiyorum traktör üst çalışma lambalarını led lambalar ile değiştirdim fakat lambaları çalıştırdığımda radyo çekmiyor söndürdüğüm de bütün kanallar çekiyor daha önce başına böyle bi olay gelen yada tecrübeli arkadaşlar varsa tecrübelerinizden yararlanmak isterim şimdiden hepinize teşekkür ederim
    Aynı sorunu ben binek arabamda yaşadım.

    Muhtemelen açıkta bir kablo kalmıştır o yüzden yapar... yada teybin arkasına giren anten girişine yakın + ( elektirik ) bir kabloda olabilir .... genelde elektirik kablolarına yakın kablolar yüzünden bu parazit doğar.. uzaklaştırdığın an sorun çözülür ...

    Fakat sendeki olay tamamen şase ile ilgili bence.. o bakımdan farları taktırdığın yere yada güzel bir oto elektiriçiye git derim .

    tanerisyar teşekkür etti.

  9. #9
    tanerisyar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kayıt Tarihi
    29 Aralık 2015
    Şehir
    tekirdağ
    Yaş
    26
    Mesajlar
    11


    Alıntı Sait öztürk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı sorunu ben binek arabamda yaşadım.

    Muhtemelen açıkta bir kablo kalmıştır o yüzden yapar... yada teybin arkasına giren anten girişine yakın + ( elektirik ) bir kabloda olabilir .... genelde elektirik kablolarına yakın kablolar yüzünden bu parazit doğar.. uzaklaştırdığın an sorun çözülür ...

    Fakat sendeki olay tamamen şase ile ilgili bence.. o bakımdan farları taktırdığın yere yada güzel bir oto elektiriçiye git derim .
    Şase olsa çıkardığım eski sarı lamba larda da yapmazmı onlar böyle bi sorun hiç yoktu

  10. #10
    mustaa42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kayıt Tarihi
    21 Aralık 2008
    Şehir
    Karaman
    Mesajlar
    375


    Bende kalitesiz malzemeden kaynaklandığını düşünüyorum.kullanilan kablonun izalasyonu sorunlu veya lambalardan.cunku benzer olay bende yaşıyorum traktöre aldığım şarj aletini. araç Çakmaklı gına taktigim zaman hiçbir radyo çekmiyor.kamyonetimdeki orijinal şarj aletimi.kullanirsam eğer hiçbir sorun olmuyor

    tanerisyar teşekkür etti.

  11. #11
    Sait öztürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kayıt Tarihi
    20 Haziran 2018
    Şehir
    İstanbul
    Mesajlar
    193


    Alıntı tanerisyar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şase olsa çıkardığım eski sarı lamba larda da yapmazmı onlar böyle bi sorun hiç yoktu
    Senin yaşadığın sorunun aynısını yaşadım. Farı açtığımda cızırtılanma başlıyordu. Farı kapatıncada geçiyordu. Oto elektrikçiye gittim bende şase çıktı. 20 dakikada sorunu hallettiler.

    tanerisyar teşekkür etti.

  12. #12
    tanerisyar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kayıt Tarihi
    29 Aralık 2015
    Şehir
    tekirdağ
    Yaş
    26
    Mesajlar
    11


    Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim



Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yukarı Çık
Hakkımızda
TrakKulüp, içinde 90.000'dan fazla konuyu, 1.000.000'dan fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 65.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Bizi Takip Edin
E-Posta: trakkulup@trakkulup.net
Whatsapp: 0 535 7845520