PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
286g hakkında bilgisi olanlar özellikleri hakkında az bahsederseniz sevinirim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ydincbayram" data-source="post: 284242" data-attributes="member: 6949"><p><strong>Ynt: 286g hakkında bilgisi olanlar özellikleri hakkında az bahsederseniz sevinirim</strong></p><p></p><p>aklında kalacak bir şey yok, ben almadım ancak tarım kredinin yakıtlarının çok güzel olduğunu söylüyorlar evine temiz 1 tonluk depo yaptır dinlendir o mazotu kullan, bir tanede kompresör al hava filtresini sık temizle tozlu işlerde her gün temizle hava filtresinide yılda bir kez değiştir zaten anlarsın eskiyince tam temizlenmiyor artık. Piyasasını tam bilemiyorum onlar 2001 de başladı 2004 veya 2005 te bitti zaten, sahibinden sitesine girersen az çok belli olur fiyatları. 2002 2003 model temiz bir 286 ' yı 24-25 civarında alırsan iyidir. Yalnız anlamıyorsan almadan mutlaka ustasına göster öyle al traktörü.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ydincbayram, post: 284242, member: 6949"] [b]Ynt: 286g hakkında bilgisi olanlar özellikleri hakkında az bahsederseniz sevinirim[/b] aklında kalacak bir şey yok, ben almadım ancak tarım kredinin yakıtlarının çok güzel olduğunu söylüyorlar evine temiz 1 tonluk depo yaptır dinlendir o mazotu kullan, bir tanede kompresör al hava filtresini sık temizle tozlu işlerde her gün temizle hava filtresinide yılda bir kez değiştir zaten anlarsın eskiyince tam temizlenmiyor artık. Piyasasını tam bilemiyorum onlar 2001 de başladı 2004 veya 2005 te bitti zaten, sahibinden sitesine girersen az çok belli olur fiyatları. 2002 2003 model temiz bir 286 ' yı 24-25 civarında alırsan iyidir. Yalnız anlamıyorsan almadan mutlaka ustasına göster öyle al traktörü. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
286g hakkında bilgisi olanlar özellikleri hakkında az bahsederseniz sevinirim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt