Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siz gübre makinasından bahsediyosunuz benim söylediğim gübre atmıyo sadece çapalıyo yani aradaki toprağı kabartıyo daha sonra da gübre makinasıyla gübre atıp boğaz açılıyo kusura bakmayın yanlış anladım ... gübre makinası pahalı olabilir bunu inceleyin kolsuz sağlam bir makina ...
Siz gübre makinasından bahsediyosunuz benim söylediğim gübre atmıyo sadece çapalıyo yani aradaki toprağı kabartıyo daha sonra da gübre makinasıyla gübre atıp boğaz açılıyo kusura bakmayın yanlış anladım ... gübre makinası pahalı olabilir bunu inceleyin kolsuz sağlam bir makina ...
yaw 5 binlirada çok gelio o makinaya vermeye cihan ikinci el denk getirsem alcam koycam .. alıncak $ey cok hepsini sıfır alam dedim mi para yetmicek ..
Ali SARAÇ link=topic=53686.msg561875#msg561875 date=1331638781' Alıntı:
yaw 5 binlirada çok gelio o makinaya vermeye cihan ikinci el denk getirsem alcam koycam .. alıncak $ey cok hepsini sıfır alam dedim mi para yetmicek ..
tamam sen fuardan gelde .. sonra gidelim sökeye bana $art bu arkada$ta 3 lü var normal tek kazandan bozmu$ 3 kulak yapmı$ ortraya cok atıyo kenarlara az atıyo düzenli olmuyo açıkcası .. artık sıfır ikinci el buldugumuzu alacaz ..
tamam ali gideriz.ama 5 li ağır gelir 54 c ye bence hiç gerek yok 3 lü daha iyi olur.bide yeni tiplerde kazanlar birleşik 5 torbaya yakın gübre alıyor.arkayada karık açma aparatını takarsın 3 lü ile daha rahat çalışılır.