Alman Basınında Erkunt - ARMATRAC

ARMATRAC (Erkunt Traktör)

Yazı; dünyada çok sayıda traktör markası olduğunu fakat bunlardan sadece birkaç tanesinin köklü ve güçlü olduğunu anlatarak başlıyor.

Bu güçlü firmalardan bir tanesi Türkiye ' de bulunan sanayi devi Armatrac (erkunt) olarak övgüyle anlatıyor. Devamında Alman tarım piyasasına da giren bu büyük firmanın dünyadaki ünlü pek çok otomobil markasının stratejik ortağı oldu şeklinde devam ediyor.

http://www.oemoffhighway.com/press_release/11254720/erkunt-traktor-breaking-into-german-agricultural-market

ARMATRAC - TURKIYE
http://www.armatrac.com/company.php?pageid=1

Ayrıca yabancı sanayi yayın organlarında ve diğer basında Erkunt yada ihraç ismi ile ARMATRAC firmasından devamlı övgü ile bahsediliyor.

Ülkemiz adına ne mutlu...

http://www.thebusinessyear.com/publication/article/19/2452/turkey-2013/the-work-horse

ARMATRAC

Ynt: Alman Basınında Erkunt - ARMATRAC

Ne kadar gurur verici birşey.Ama biz kıymetini bilmiyoruz ötekileştirip karalamak için elinden geleni yapanlar var.Beğenmeyebilirsin ama alanada saygı duyman gerek.Ben Erkuntdan gurur duyuyorum.Değiştirecek olsam ilk önce yerlilere yerlilerden de erkuntu ele alırdım.

144fenomen link=topic=81724.msg969863#msg969863 date=1423749526' Alıntı:
Ne kadar gurur verici birşey.Ama biz kıymetini bilmiyoruz ötekileştirip karalamak için elinden geleni yapanlar var.Beğenmeyebilirsin ama alanada saygı duyman gerek.Ben Erkuntdan gurur duyuyorum.Değiştirecek olsam ilk önce yerlilere yerlilerden de erkuntu ele alırdım.

Galerilerde ve ilanlarda ikinci el Erkunt ' lara bakıyorum on yaşındaki Erkunt bile 25-30 bin lira. Buralarda benim çevremde çok alan oldu ve hepsi memnun ayrıca ikinci el fiyatları çok yüksek akranlarına göre.

Ben beğeniyorum, zaten dünyada kendini kanıtlamış bir kurum. Tabi diğer markalarımızı unutmamak gerek New Holland, Tümosan gibi... Bugün ülkemizden bütün dünyaya traktör ve motor satışı yapılıyor çok şükür.

Paylaşım için teşekkürler :)
Erkuntla her zaman gurur duyuyoruz...
[size=10pt]
Haberin Türkçe ' ye çevirilmiş hali aşağıdadır.
[/size]

Dünyada 100 ' den fazla traktör markaları ilk etapta traktör parçaları üretiminde kök almak bunlardan sadece birkaç vardır, ancak vardır. Bunlardan biri Türk sanayi devi olan Erkunt sonra şirketin Alman şirketleri de dahil olmak üzere dünyanın en ünlü otomotiv markalarından bir stratejik ortağı olmuştur beri 1953 yılında Ankara ' da Türk başkentinde bir döküm fabrikası olarak kurulan Grup Deutz , ZF ve MAN .

Mümin Erkunt isimli, Almanya ve İsviçre bu ülkelerde yaptığı çalışmalar aşağıdaki başarılı projeler öncülük Türkiye ' nin en yetenekli mühendisleri biri tarafından kurulan Erkunt Türkiye ' de tasarlanan ilk traktör sunmadan önce 50 yıl boyunca kendi traktörler mühendislik yolunu açmıştır.

Marka Türk traktör pazarında üçüncü sıraya kadar yükselen tüm kayıtları süpürüldü gibi Erkunt Traktör fazla asırlık bazıları 36 marka, bir çok sorunlu için rekabet nerede o zamandan beri çoğunlukla Türkiye ' de traktör hakkında konuştuk olmuştur Müşteri segmenti.

Erkunt Traktor en büyük başarı esas olarak petrol hükümet vergileri olarak, Türkler litre başına 3 Euro gibi yüksek ödeme, Avrupa çapında muhtemelen en pahalı yakıt satın Türk çiftçisinin, yakıt, temel sorunları çözme birini dayanmıştır.

Erkunt Traktor yakıt-verimli modeller listesinde kendi lider maliyetini azaltarak, tüm Türk çiftçiler için yeni bir dönemin getirdi. Ancak, sadece Türkiye için de çok benzersiz bir iş modeli yürütme, bir kaya gibi sağlam performans traktör sunan yakıt verimliliği imalat, Erkunt Traktör müşteri memnuniyeti üzerine inşa edilmiş bir çok eğitim iş modeli üzerine inşa edilmiştir.

marka şüphesiz ruhunda bir öncüdür ve bu tür traktörlerin dünyanın ilk ve tek kadın üretici, Zeynep Erkunt Armağan tarafından kurulmuş olan birçok şeyde birinci olmak iddia tam hakkına sahiptir. O yüksek teknoloji mühendisliği ve müşteri memnuniyeti ile ışığa Türkiye ' nin en beğenilen ve öncü markalarından biri getirdi.

Erkunt Traktör, 2007 yılından itibaren uluslararası ArmaTrac olarak pazarlanan olmuştur ve iyi traktörlerin vatan olarak bilinen İngiltere gibi ülkelerde dağıtıldı.

Şimdi Hannover Agritechnica katılarak Alman pazarı hedefleyen, ArmaTrac en sıcak nitelikleri Deutz motor ve şanzıman ZF, Erkunt Grubu ' nun döküm fabrikasında üretilen ve daha sonra kendi traktörlerde kullanılan parçaları gibi görünüyorsun. 'Biz traktör deneyim ve müşteri memnuniyeti üzerine inşa edilmiş bir model ile mutlu çiftçilere tahrik ve şimdi bu kombinasyon içine Alman mühendisliğinin bazı en iyi sihirli eklemiş,' Armağan, Erkunt Traktör, aka ArmaTrac CEO ' su diyor.

tümosan ve erkunt kendi markamız. olumlu eleştiri yapmamız gerekir. eksik tarafları olabilir ama bazıları olmayacak şeyler söylüyorlar. geçtiğimiz aralık ayında erkunt fabrikasını gezdim. fabrika bahçesi armatrak larla doluydu. baya ihracat yapıyolar. ingiltereye traktör satıyoruz dedi satış müdürü. almanya ilede görüşüyoruz dedi. erkunt bütün dökümlerini kendi döküyomuş. motor bloğunu döküp işleyip ingiltereye yolluyo perkins içini doldurup geri yolluyomuş. şanzuman ve diferansiyel kovanlarını döküp ZF ye yolluyo . (110 için).

essess link=topic=81724.msg969905#msg969905 date=1423753269' Alıntı:
tümosan ve erkunt kendi markamız. olumlu eleştiri yapmamız gerekir. eksik tarafları olabilir ama bazıları olmayacak şeyler söylüyorlar. geçtiğimiz aralık ayında erkunt fabrikasını gezdim. fabrika bahçesi armatrak larla doluydu. baya ihracat yapıyolar. ingiltereye traktör satıyoruz dedi satış müdürü. almanya ilede görüşüyoruz dedi. erkunt bütün dökümlerini kendi döküyomuş. motor bloğunu döküp işleyip ingiltereye yolluyo perkins içini doldurup geri yolluyomuş. şanzuman ve diferansiyel kovanlarını döküp ZF ye yolluyo . (110 için).
Zaten erkuntun esas işi dökümcülük neredeyse bugüne kadar hemen hemen çoğu traktörde bir döküm parçası var.Sonradan dökümünü yapıyorsak traktörünüde yaparız deyip traktör üretimine başlamışlar.

İyi güzelde ihracata giden traktörler neden erkunt değil de armatrak ismiyle gidiyor.

ranger link=topic=81724.msg969997#msg969997 date=1423759856' Alıntı:
İyi güzelde ihracata giden traktörler neden erkunt değil de armatrak ismiyle gidiyor.
Armağan ve traktör ün birlesimi armatrak oluyor kadin turkiye de soy ismini avrupara adini kullaniyor