1.Ot ilacı ile yaprak gübresi denememden öncemi bu sarılıklar varmıdı yoksa attıktan sonramı oldu bilmiyorum.Atarrken farketmedim Bunun sebebi ot ilacı ve yaprak gübresi kullanımımı yoksa bir hastalıkmı.Yaprak gübrelerinde dozajı yanlışlıkla aştım çinko 400 potas 400 magnezyum 300 şeklinde gitti OT İLACI dozajı normal şekilde atıldı.Ufak bi yanlışlık oldu YAPRAK GÜBRE dozajda bunun etkisimi bu sarılıklar.Yoksa SEPTORYA yada TOKSİTİTEMİ çözümü nedir..
Buda tarlanın sınırında ot ilacı ve gübre deymeyen otlar bunlarda aynı şekilde bu şekilde sararık
2.Buda hemen 50 metre ilerde diğer tarla bunda hastalık skıntısı yok ne ot ilacı atıldı ne yaprak gübresi.aynı tohum aynı şekilde gübre verildi.AMA SANKİ BİRAZ SIKMI?Dekara 23 kilo attık çok kardeşlenme yapmış gibi.
Buda tarlanın sınırında ot ilacı ve gübre deymeyen otlar bunlarda aynı şekilde bu şekilde sararık
2.Buda hemen 50 metre ilerde diğer tarla bunda hastalık skıntısı yok ne ot ilacı atıldı ne yaprak gübresi.aynı tohum aynı şekilde gübre verildi.AMA SANKİ BİRAZ SIKMI?Dekara 23 kilo attık çok kardeşlenme yapmış gibi.