bi online toplanip oynama yeri acsak iyi olmazmi
sonkral_40 link=topic=1416.msg12210#msg12210 date=1203867257' Alıntı:admin karde ben oynuyom online counter strike cok kolay onu online oynaya biliyorum senden oynan non steam indir oyna
Mustaf-a Eskisehiri link=topic=1416.msg12208#msg12208 date=1203866209' Alıntı:Değerli arkadaşlar, oyunu online oynamak için yapmadığım şey kalmadı.
- Yamalardan oluyordur diye oyunu kaç defa tekrar yükledim.
- Güvenlik ve antivirüs programlarımdan oluyordur diye hepsini kapattım.
- Hamachi ' de sorun vardır diye kaç defa yükledim, ağa katıldım, ağ oluşturdum.
- Online oynamayı da geçtim arkadaşım, evimdeki iki bilgisayarı birbirine bağlayıp multiplayer dahi oynayamadım. Counter-Strike, Call Of Duty 2 oynuyorum, ST oynayamıyorum.
Evet, şimdi var mı bir fikri olan? ST online sorunumu çözecek kişiye +25 popülerlik vericem.
sonkral_40 link=topic=1416.msg12281#msg12281 date=1203877044' Alıntı:online oynamak icin key istiyo
BUNLARI YAPACAKSIN VE HAMACHİYİ ÜSTE ALICAKSIN
-----------------------------------------
bilgisayarıma çift tıklayın,ağ bağlantılarım\ağ bağlantılarımı görüntüle ye gelerek tepedeki windows penceresinde gelişmiş yazan yere tıklayın ve gelişmiş ayarlar bölümüne gelin...sağdaki ok yardımıyla hamachi ' yi sıralamada en üste alın....tamam diyerek pencereyi kapatın..(bu işlem oyunları rahatlıkla kurup görmenizi sağlar)
bu işlemlerden sonra bilgisayarı kapatıp,yeniden başlat ki ayarlar geçerli olsun.