Bölgenizde Büyük Tarla Yatırımcılari

Arkadaslar Bazen kendi bölgenizde sizde duyuyorsunuzdur adamlar 3-4-5 bin donum tarlalar aliyorlar ve her sene dahada artiriyorlar kuru tarim yapan yerlerde de var isin garibi boyleleri bunlar hakkinda yorumlarinizi merak ediyorum

Buyuk tarlalari alanlar oralari yine tarimda kullanacaksa ne mahsuru var ? Ufak parsellerde tarim yapmak zorsa, koylerde nufus azaliyorsa bu tur projeler iyi sonuc verebilir. Ama tarlayi baska amaclarla, otel, kamp, AVM falan yapmamak kaydiyla.

Buyuk tarlalari alanlar oralari yine tarimda kullanacaksa ne mahsuru var ? Ufak parsellerde tarim yapmak zorsa, koylerde nufus azaliyorsa bu tur projeler iyi sonuc verebilir. Ama tarlayi baska amaclarla, otel, kamp, AVM falan yapmamak kaydiyla.
Tarim da kullaniyor zaten geneli aile birlesimi ama ben millet ne dusunuyor diye bir sordum

trakya nın kanayan yara ziya organik tarımmmmm. kendi deyimleriyle trakya da 123 bin dölüm , bilinen 200 bin dölüm hedef 500 bin gerisini hesap ediverin

Ordan toprak almak israile ne avantaj saglar mesela

arkadaşlar cevap yazmış bir iki tanede ben ilave edeyim avrupa ya israil ve amerikadan yakınız amerikan ve israil şirketlerinin işi tohum üretmek. dolara dünya piyasalarından talep çok ancak amerika doların değer kazanmasını istemiyor çünkü dolar değerlenirse dünya ya mal satması zorlaşacak bunun olmaması içinde karşılıksız para basılıp o paraylada arazi satın alıp ileride sömürge oluşturma kısaca.