Arkadaslar Bazen kendi bölgenizde sizde duyuyorsunuzdur adamlar 3-4-5 bin donum tarlalar aliyorlar ve her sene dahada artiriyorlar kuru tarim yapan yerlerde de var isin garibi boyleleri bunlar hakkinda yorumlarinizi merak ediyorum
Arkadaslar Bazen kendi bölgenizde sizde duyuyorsunuzdur adamlar 3-4-5 bin donum tarlalar aliyorlar ve her sene dahada artiriyorlar kuru tarim yapan yerlerde de var isin garibi boyleleri bunlar hakkinda yorumlarinizi merak ediyorum
Yeterki yerli sermaye kendi vatsndasimiz alsin yurtdisina gitmesin topraklarimiz
Neresi orası ?Arkadaslar Bazen kendi bölgenizde sizde duyuyorsunuzdur adamlar 3-4-5 bin donum tarlalar aliyorlar ve her sene dahada artiriyorlar kuru tarim yapan yerlerde de var isin garibi boyleleri bunlar hakkinda yorumlarinizi merak ediyorum
Tarim da kullaniyor zaten geneli aile birlesimi ama ben millet ne dusunuyor diye bir sordumBuyuk tarlalari alanlar oralari yine tarimda kullanacaksa ne mahsuru var ? Ufak parsellerde tarim yapmak zorsa, koylerde nufus azaliyorsa bu tur projeler iyi sonuc verebilir. Ama tarlayi baska amaclarla, otel, kamp, AVM falan yapmamak kaydiyla.
Trakyada da dönüyor bir dolap, İsrail menşeli. Kendi topraklarımızda azınlık kalacağız.
Filistinde neler kazandırdığını nasıl kazandırdığını araştırmanızı öneririm.Ordan toprak almak israile ne avantaj saglar mesela
Ordan toprak almak israile ne avantaj saglar mesela
Ordan toprak almak israile ne avantaj saglar mesela