case 75 pr td 80

Ynt: case 75 pr td 80

BEN TABİKİ DE CASE DERİ,M ok-*-s 4cc motor new hoılland la sadece kabortası değisik ve şanzumanı değişik ama case 4 cc n.h kaç cc?

case sahibi olarak newholland td80 diyorum yakıttan çekişten yana bir düşünceniz yoksa case jx75 diyorum. massey harrisde 6 piston ne yani bırakın artık 4 piston 3 piston olayınıda en yakıtla en çok iş görene bakın

JX 75 4 silindir+sürüngen var..80 hp motor alacak olsam 3 silindir tercihim olmaz...Ki motor hacmi düşük 3 silindir diye TD80 az yakar diye de birşey yok...
Gerisi sizin tercihiniz bunlar benim düşüncelerim... :)

arkadaşların dediği gibi ikiside türkiyede aynı terzinin elinden çıkıyor sadece 100bg üzeri yurddışından geliyor bana göre case ağır basıyor

arkadaşlar az yaksın diye jx 70 3 piston aldık eski 285 lik ten daha fazla yaktı şindi pro 75 lik aldık 4 piston digeri ile aynı yakıyor en azından bogulmuyor bence araziniz var tarım yapıyorsanız 3 piston pek tercihim olmaz ayrıyeten td 80 çekişse 75 pro alır bence