dipkazan tavsiyeler

arkadaşlar dip kazan almayı düşünüyorum hangi marka nasıl tavsiyelerinizi bekliyorum.birde ege taraflarında fantom diye bişey varmiş onun hakkında fikirlerinizi bekliyorum.

Markadan önce traktörün özellikleri önemli. Kaç bg? Hidrolik durum? ...v.s. traktör özellikleri nasıl bir patlatma almanda en önemli faktördür. Buna göre teklimi, çoklumu, bacaklar seviye ayarlımı olup olmaması, ağırlığı gibi etmenler seçilebilir. Dip kazan için genelde bacak için 40 bg denir ama bana göre derinlik, toprak yapısı ve ekipman ağırlığı etkilidir. Yine bana göre imkan varsa hidrolikli seviye ayarlı güzel olur. Yoksa da en azından civatalı, çentik ayarlı olsa da iyi olur. Adı üstünde diP kazan. Nasıldır bilmem kültivatör ile patlatma , patlatma ile de diP kazan karıştırılır. Eğer kültivatör gibi kullanıcıdan patlatmayı kültivatör kullan daha iyi. Aynı şekilde dip kazanı patlatma gibi kullanacaksan patlatma daha iyi. Yani neyi niçin kullanıcanızı iyi bilin. Bu seçiminizi kolaylaştıracaktır. Bazen tekli olana tekli patlatma denir ama özelliği farklıdır. Alâkası yok. Ve en son yine bence dip kazan gereksiz değildir. Tarla imarı için gereklidir. 3 senede birde olsa da bence kullanın.

traktör td110 üçlü alma fikrindeyim ve derinlik ayarı olmalı tabikide ben saglam dayanıklı olanı tecrübesi olandan ögrenmek istiyorum sonuçda aldıgımız zaman sorun çıkaran birşey olamsın

Sadece kuru tarım için tekli iyi olur, en fazla ikili.
Sulu tarımda da kullanacaksan 3 lü iyi olur. Bacakları söküp yakabilirsin, icabında 2 li, icabında tekli olur.

Maddi durumunuz iyise kuyruk milli çalışanı var onu almanızı öneririm, yakıt tasarrufu sağlarsınız. 3 lü 110 için sıkıntı çıkarabilir, keltaş'lı kullanıcısının dediğine katılıyorum, tekli ideal .

arkadaşlar teşekkür ederim sizin tavsiyenizle tekli olacak ve ayrıca kendim yapmaya karar verdim

IMG_9607.JPG
IMG_9609.JPG
IMG_9610.JPG

Dipkazan
Ben satıyorum uygun

3 lü biraz iddalı olur gibi sanki. Bizim komşu 6614 mf de 3 lü dipkazan kullanıyor, traktörün kıçı başı ayrı oynuyor. Size en uygunu tekli olur.