PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
diskaro desteği çıktı ama ...?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 740286" data-attributes="member: 1424"><p><strong>Ynt: diskaro desteği çıktı ama ...?</strong></p><p></p><p></p><p>20 lik küçük biraz , arazin çok dağ bayır değilse , ormanlık ağaçlık bir meranız yoksa 22 yada 24 lük al daha çok zamandan kazanırsın.</p><p>Ama araziler dağ-bayıt , ağaç çoksa , derin ve dar yollar varsa o zaman 20 lik al.</p><p>Özdöken ' in kilerden Alipaşalı Erkan aldı , onada bir danış istersen. Gayet memnun diye biliyorum.</p><p>Yazdıklarımdan sana bir faydam olduysa ne mutlu bana.</p><p>3.085 in hidroliklerde kaldırır ama masseyin hidrolik takırdamasını bilirsin , Kudret ' in hidrolikler daha iyi gelir buna.</p><p>Normal diskaro ile kıyaslanmaz bunun işçiliği , o kadar fark var.</p><p>Normal diskarolar mil üzerinde hareket ettiği için engebeli yerlerde tesviyeyi bozuyor. Bundan öyle bir durum yok , taşa , köke vs gelirse o disk bağımsız bir şekilde yaylanıp engelin üzerinden atlıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 740286, member: 1424"] [b]Ynt: diskaro desteği çıktı ama ...?[/b] 20 lik küçük biraz , arazin çok dağ bayır değilse , ormanlık ağaçlık bir meranız yoksa 22 yada 24 lük al daha çok zamandan kazanırsın. Ama araziler dağ-bayıt , ağaç çoksa , derin ve dar yollar varsa o zaman 20 lik al. Özdöken ' in kilerden Alipaşalı Erkan aldı , onada bir danış istersen. Gayet memnun diye biliyorum. Yazdıklarımdan sana bir faydam olduysa ne mutlu bana. 3.085 in hidroliklerde kaldırır ama masseyin hidrolik takırdamasını bilirsin , Kudret ' in hidrolikler daha iyi gelir buna. Normal diskaro ile kıyaslanmaz bunun işçiliği , o kadar fark var. Normal diskarolar mil üzerinde hareket ettiği için engebeli yerlerde tesviyeyi bozuyor. Bundan öyle bir durum yok , taşa , köke vs gelirse o disk bağımsız bir şekilde yaylanıp engelin üzerinden atlıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
diskaro desteği çıktı ama ...?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt