bence 2007 yılında atak yapan traktör firması olarak erkunt diyebiliriz
TMS_HST 03.03.2008 #2 : diyorum sizlere reklam satışı arttırır diye DOĞRUDUR... EMEKLERİNE SAĞLIK GÜZEL ÇALIŞMA...
P phantomerkunt 03.03.2008 #3 : diyorum sizlere reklam satışı arttırır diye bu yoruma katılıyorum erkunt bayağı atak yaptı
E emrecelik26 05.03.2008 #6 : diyorum sizlere reklam satışı arttırır diye ERKUNT ÇOK İYİ GİDİYOR İNSAALLAH İLERİDE TÜRK ÇİFTCİSİNE AVRUPA SITANDARTLARINDA TRAKTÖR ÜRETİR..
: diyorum sizlere reklam satışı arttırır diye ERKUNT ÇOK İYİ GİDİYOR İNSAALLAH İLERİDE TÜRK ÇİFTCİSİNE AVRUPA SITANDARTLARINDA TRAKTÖR ÜRETİR..
Ü ÜÇPIN@RLI_KORAY 29.03.2008 #8 : diyorum sizlere reklam satışı arttırır diye sağol hasan güzel paylaşım
Ü ÜÇPIN@RLI_KORAY 30.03.2008 #10 : diyorum sizlere reklam satışı arttırır diye ayıpsın hasancım kutlamada yapalımmı oyn-*-saw muhaa*-*- dns-*-s top-*-s çal-*-s
: diyorum sizlere reklam satışı arttırır diye ayıpsın hasancım kutlamada yapalımmı oyn-*-saw muhaa*-*- dns-*-s top-*-s çal-*-s
C civaş 10.06.2008 #11 Ynt: diyorum sizlere reklam satışı arttırır diye paylaşım için teşekkürler türkün gücünü dünya görsün
Ynt: diyorum sizlere reklam satışı arttırır diye paylaşım için teşekkürler türkün gücünü dünya görsün