(GEÇENLERDE YAŞADIĞIM BİR OLAY, PAYLAŞMAK İSTEDİM.)
İnsan vav şeklinde doğar, bir ara doğrulunca kendini elif sanır. Kulluğun manası vav dadır, elif uluhiyetin ve dürüstlüğün simgesidir. O yüzden Lafz-ı ilahi elif le başlar. Elif kainatın anahtarıdır, vav kainattır.
..........müthiş sermayelerle çok geniş araziler satın almıştı. Bölgeye gelen ve durmadan arazi almaya çalışan üç kişiden biriydi. Hatta bir ara tarlada beni görüp yanıma gelmiş, selamlaşıp hal-hatır sormuş daha sonra bencileyin küçük bir çiftçiye ortaklık dahi teklif etmişti... ??*-s Kendi yağında kavrulacağımı söyleyip kendisiyle ortaklığı reddetmiştim.

Geçtiğimiz güzün ortasında çok saygı duyduğum bir büyüğüm, benim tarlalarımdan birine çok yakın olan ve sadece üç dönüm büyüklüğünde küçük bir tarlasını satlığa çıkarmış. kendisiyle konuştum ve tarlayı bana satmak istediğini söyledi. O da beni sayar sağ olsun... Kendisi ile 4.000 dolara anlaştık.
Fakat bir şart öne sürdü; 'Tarlamı şu an ektim, Haziran-Temmuz ayında son kez hasat edeceğim. Sen paranı hazırla ve hasattan hemen sonra tapunu al, paranı o gün öde, şimdi para istemiyorum....' Kabul ettim yani zaten şu an ekili tarlaya bir şey yapamayacağım önümüzdeki Haziran ' da paramı verip tapuyu alacağım İnşallah. Ben eve gelip anneme evde hazır olan 200 dolar paramı verdim ve kapora olarak bu insana gönderdim. Fakat kendisi bunu kabul etmemiş 'Ben ona güveniyorum ve kapora istemiyorum, selam söyle ne konuştuksak arkasındayım.' demiş.
..................para babası bu insana pek çok kişi sana güzel yerler satacağız diye değersiz alanları iyi paralara satmışlardı, yinede 600 dönüme yakın bir araziyi toplamayı başardı. Parasına çok güvenen bu kişi ne yazık ki benim pazarlığını bitirdiğim o küçük tarlaya gözünü dikmiş, sonradan gidip müşteri olmuş ve oranın kendisine satılmasını istemiş. Hatta benim verdiğim paranın yaklaşık iki katını yani 8.000 dolar civarı teklif etmiş. Hemde peşin olarak. sop-*-sa kız-*sw Kesinlikle satın alacağından emin......

Çok üzülmüştüm, ben hayatımda hiç böyle şeyler yapmamıştım ve aynı zamanda canım çok sıkkındı...Öfkeliydim, Allah sabır verdi.... Sonra öğrendim ki; Tarla sahibi bunu kabul etmemiş ' Benim satılık tarlam yok! noo*-*- Orası artık bana ait değil ! Ben orayı sattım ve o sayfa kapandı....' cevabını vermiş, bu vatandaş aldığı cevaba şok olmuş....
Selamünaleyküm...