anız sapı we tawuk gübresi kullanılıyor...tabi bunlar hazırlanmış olarak geliyor bize....saman we gübre karıştırılıp çürütülüyor we yapılan işlenmer dahilinde yenilecek kadar temiz oluyor...daha sonra belirli ortan sıcaklığında tutularak mantar yetiştiriliyor..tabi bi çok zahmetli işlemden sonra...rutubetse odanın içine sal suyu işte rutubet...üretim yapılan odalar zaten son derece izolasyonlu dışardan hiçbirsey giremediği gibi çıkamıyoda yani o da nemini koruyo...diomedes link=topic=24933.msg204315#msg204315 date=1250195330' Alıntı:Çok farklı bir bilgi. Teşekkürler hemşerim. Besin kaynağı olarak mantar neyi kullanır? Rutubet çok önemli galiba. Rutubeti nasıl sağlıyorsunuz. Çeltik ya da buğday sapı kullanılıyor diye duymuştum. DOĞRULUĞU VAR MI?