Erkunt ile Mf (İzleyin Görün)

: Erkunt ile Mf (İzleyin Görün)

GÜZEL VİDEO PAYLAŞIM İÇİN SAOL
MF Yİ KÖTÜLEMEYE ÇALIŞOYPRSUN AMA BU VİDEOYLA KÖTÜLEYEMEZSİN
ÇÜNKÜ O ERKUNT 70 LİK AMA 80 LİĞİN TEKERLERİ TAKILI
TANITIMA GELMİŞBİ MOTORLA HERHANGİ Bİ MOTORU KIYASLIYAMAZSIN TANITIMA GELMİŞBİ MOTORUN HİLESİ ÇOKTUR

güzel pylaşımda orada ben olacaktım 398i hiç bi motor geçemezdi nadasta he heyyavrum haeey

70 bg lik erkuntun 398 i geçmesine imkan yok arkadaşlarımızında dediği gibi bu bir bayii videosu 398 çok süperbir motor

bu traktörler çifcide niye böyle gitmiyor arkadaşlar o gördüğünüz 70 bg motorun altında kim bilir nasıl ayarlanmış bir motor var

böyle gidiyosa çiftçide alıp ayartlatsın ozaman erkuntu başka motor almaya gerek yok bunun başakla hiç vidyosu warmı arkadaşlar

ugur_husky link=topic=867.msg24542#msg24542 date=1207386802' Alıntı:
böyle gidiyosa çiftçide alıp ayartlatsın ozaman erkuntu başka motor almaya gerek yok bunun başakla hiç vidyosu warmı arkadaşlar

SENİN BAŞAĞIN MAZOT POMPASINI SONUNA KADAR AÇ O ERKUNTU HERKTE GEÇER AMA YAKIT YETİŞTİREBİLİRMİSİN ONU BİLMİYORUM :D

K

kuyucakli_26

[glow=red,2,300]ARKADAŞLAR SİZE BİR SORU NADASTAKİ BİR TRAKTÖR NADAS ÇİZİSİNDEMİ YOKSA YENİ BİR ÇİZİYE BAŞLARKEN Mİ HIZLI GİDER..SIKIYOSA BU VİDEODAKİ ERKUNT ÇİZİDE GEÇSİN 398 İ DE GÖREYİM..ÖOK SAÇMA BİR VİDEO...PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER...[/glow]

AYNEN UĞURA KATILIYORUM MF ÇİZİYE DÜŞMÜŞ YAMUK GİDİYOR ZATEN ERKUNT DÜM DÜZ ÇEKER TABİ YİYOSA DÜŞSÜN ÇİZİYE