Erkunt servet 80 t. LDA yı merak edenler cevap videoda

Abiler arkadaşlar LDA gereklimi gereksizmi diye araştıryorsanız videoda yorum yapanlara tek tek cevap yazarım. biz 7 yıl önce taktırdık mazotunda memnunuz. yolda da baya iyi oldu ilk aldığımızda çok boğuluyordu.

videoyu izlerseniz videoda ki açıklamayı okursanız aklınızdaki sorulara cevap bulabilirsniz

ERKUNT SERVET 80 T 3 PİSTON Traktör. ÜNLÜ YAYLI PULLUK.. RESMEN KAYALIK SÜRDÜM
🙂🙂🚜🚜🚜🚜🚜❤❤❤❤
 
Zor sürümde ikinci en az yakıt devri 1800 devir kullansaymış sınız, iyi olurmuş.LDA motor grafiğini değiştirmez, verebildiği gücü korumasını sağlıyor.
abi taban çok taşlıktı 1300 ile 1500 devir arası sürdüm 1800 devire hiç çıkmadın pulluğu kırmadan kurtuldum yaylıda olsa kurtarmıyor bazen.
 

Benzer Konular

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt