Etçil Salma Tavukçuluk

Merhaba arkadaşlar


bir çok yerde araştırdım bu konu hakkında pek bilgi yok sizce nasıl olur

salma besi yemi değil buğdaya dayalı

aylık 500 adet kesimlik 1 ton beyaz et

ortalama 5 ayda kesime gelicek

12 ay tekrarlanacak şekilde


nasıl pazarlarız

bizim burada banvit var ; civcivi yemi veriyor 45 günde 35 k tavuk alıyor geri kilosunu 3.5 yada 4 tl alıyor


salma etçil nasıl olur sizce yada yapan var mı
 
Bu bahsettiğiniz konu organik yetiştiricilik modeli. Onunla ilgili yönetmelikleri tam bilmiyorum ama öncesinde organik sertifikası almanız gerekir. 5 ay uzun bir süre... daha önce yetişen ırklar var mesela red saso gibi 100 günde felan yetişiyor onlar organikte.

bu işi yapan insanlar var internette araştırsanız görürsünüz. Ama sadece buğdaya dayalı düşünmeyeceksiniz tam hatırlamıyorum ama ağırlık mısır ile yemliyorlardı sanırım haricinde bol bol lokantalardan yemek artığı şu bu topluyorlardı.

Yeriniz ve imkanınız varsa iyi bir model sertifikada alabilirseniz müşterileriniz zaten özel olacaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: kiyoshi

Benzer Konular