Ynt: fıat 640 ve steyr 8073
Arkadaşlar, bu cer dişli olayını yanlış biliyorsunuz. O sistemin görevi hızı düşürüp torku arttırmak ve istisnalar hariç (mf 240) her traktörde benzer sistemler var. Fiatlarda ve newhollandların bir kısmında (td - tt serileri) cer dişli sistemi var, steyrde, başakta, masseyde, newholland ithal serilerinde ve diğer birçok seride de planet dişli sistemi var. 640 fiatın cer dişlilerindeki çevrim oranı 6,5 civarı birşey. Steyrin de planet dişli sistemindeki çevrim oranı yine 6lı değerlerde. Ama şanzumanı da hesaba katarsak ve toplama bakarsak bu değerin o kadar da önemi kalmıyor.
Benim tercihim ise steyr olurdu. steyr de 70 bg yok diye biliyorum, 66-68 civarı olabilir. Ama en azından 16+8 vitesi var. Fiatın ise 8+2 vitesi. Bence steyrin 640a göre tek eksiği hararete daha çabuk kalkması.
camkinoz link=topic=21232.msg179953#msg179953 date=1242545149' Alıntı:
640 lıkllarda jer dişliğinin en devasası kullanılmıştır...bir matkap motorunu düşünün küçük bir motorla jer dişlileri yardımıyla boyundan büyük iş yaparlar... bunlarda öyle aynen...
o bakımdan 64 beygir olması 70 beygir gücündeki motorlrın güçlü old göstermezz...
o bakımdan 640 lık diyorum ben, bu motoru biliyorumm çünki,25 yıldır kullanıyorumm..