Fiat 70-56s DT & Same 90 Dt susuz takası ile düşünceleriniz?..

Arkadaşlar 98 model 70-56s DT tenteli traktörümüzü verip 97 model Same 90 hava soğutmalı takma kabinli traktöri le kafa kafaya takasta takasında anlaştık sayılır.. Sizce mantıklı mı? Bahsettiğim Same traktörünsen kullanan ya da bilgisi olan arkadaşlar traktör hakkında bilgilendirirse sevinirim. Fiat'ı satmamızın sebebi ruhsatta problem oluşu, lastikleri eskidi ve kabinsiz oluşu..

Son düzenleme:
Abi yanlış yazdım özür dilerim 70-56 çiftçeker ile kafa kafaya saydılar. ama içime yatmadı çünkü 98 model 70-56s dt piyasası 40 bin civarı Same 90 ise 35bin en fazla. Traktörü hafta içi alabiliriz.

Bence boşuna beklemeyin direk alın gelin. Sameler gerçekten güzel traktörler ve 70-56 ya fark atar gerek şanzıman gerek güç beygir farkı zaten var. Bence alın derim.

Same 90 model adında olduğu gibi 90 liksa ve senin 90 beygir ihtiyacın varsa değiş derim. Fiat 70-56 nın piyasası 40 ise 40a satamazsın bizim galericilerimiz 10 bine yakın para bindirmeden doymuyorlar. İnternetten satayım desen beklersin ve yine piyasasına satma şansın zor o nedenle aldı sattı uğramamış olursun. Fiyatların anlamsız derecede şişmiş bir piyasası var bu memlekette bugün bir akraba için zetoru araştırdım 8441 ler 40 bin liranın altına bulunabiliyor.

Arkadaşlar 98 model 70-56s DT tenteli traktörümüzü verip 97 model Same 90 hava soğutmalı takma kabinli traktöri le kafa kafaya takasta takasında anlaştık sayılır.. Sizce mantıklı mı? Bahsettiğim Same traktörünsen kullanan ya da bilgisi olan arkadaşlar traktör hakkında bilgilendirirse sevinirim. Fiat'ı satmamızın sebebi ruhsatta problem oluşu, lastikleri eskidi ve kabinsiz oluşu..

Bence yanlış bi takas olur. Sen 7056 dt nin değerinde bi çok traktör alabilirsin Same den daha iyi olmak kaydıyla.2007 MODEL CLASS CELTIS 426 RA
İlan No: 234650523
http://www.sahibinden.com/ilan/is-m...007-model-class-celtis-426-ra-234650523/detay örnek mesela. Same ye iki basar

Ormancılık ile uğraştığımız için genel portföyümüz;
Fiat & NH
Same
Landini & MC Cormick
Erkunt (nerde o günler)
Tümosan
John Deere
Genel İtalyan menşei ne varsa

Şimdilik bunları hatırlıyorum.

Bence yanlış bi takas olur. Sen 7056 dt nin değerinde bi çok traktör alabilirsin Same den daha iyi olmak kaydıyla.2007 MODEL CLASS CELTIS 426 RA
İlan No: 234650523
http://www.sahibinden.com/ilan/is-m...007-model-class-celtis-426-ra-234650523/detay örnek mesela. Same ye iki basar
Sadece çiftçilik için fena değil ama ormanda kullanacağımız için orasını burasını kırmamamız mümkün değil,, Yani yedek parça riskini göze alamayız.

Ortağımızın vardı hava soğutmalı modeli aklımda değil yakıtı güzel ama bir gün pullukta çalışmak nasip oldu kulaklarım sağır oldu sandım akşam inince çok çiğliyor sesi

Şahsi görüşüm Same nin piyasası Türkiye de pek yok lakin Fiat in ölüsü bile çok zorlanmadan satılır bunu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim