HAGİ PATATES TOHUMU DAHA GÜZEL

Ynt: HAGİ PATATES TOHUMU DAHA GÜZEL

Lady olimpia yı bir araştır istersen, verim olarak çok iyi ancak biraz geç olgunlaşıyor Sivas ' ta nasıl olur bilmem. Bu sene don olayından lady olimpia ekenler çok etkilendi. Birde 'sante' var onunda verimi çok iyi pazarıda, yemeklik değeride iyi.

Beyler bende böyle bir konu açacaktım, aradığım şey ama sivasta nerde bulacaz agria girana :S sivasta sadece patates bulunur türü mürü yok..

Dqn link=topic=54378.msg574898#msg574898 date=1333564144' Alıntı:
Beyler bende böyle bir konu açacaktım, aradığım şey ama sivasta nerde bulacaz agria girana :S sivasta sadece patates bulunur türü mürü yok..
Bir gazetede Nevşehir ' de 'doğa tohumculuk' var, doğa tohumculuğun Sivasta tigem arazisinde tohum üreteceği yazıyordu.

Erkenci cins olarak marabel ve elfeyi öneriririm... :) Geççi çeşit olarak ise marfonayı,bambayı,santeyi öneririm :)

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=54378.msg574970#msg574970 date=1333569236' Alıntı:
erzurumda slana, grona ve bamba var ben buralarda başka bir cins duymadım
Evet Bamba çok verimli bir çeşit..

her sene marabel ekiyoruz güzel oluyor bu sene yeni bi cins deneyecez nataşa :D çok verimli iyi die verdiler bakalım

erkenci arıyorsan marabel tavsiye ederim agira ararsan da afyon şuhut ilçesine git derim her yer patatates.