itm co

Ynt: itm co

Arkadaşlar geçen gün bizim çiftliğe yol sormaya geldiler servisi,ayak üstü kavga ettik adamlarla. :D.Adam dedemi kafalamaya çalışıyo,bizim 285 ' in tıpatıp aynısı.Koltuğun altına mibzerin diskleri için boktan iki tane kol koymuşlar,bu kadar tüm değişikliği.Bu traktörü alanın aklından şüphe ederim.Mf ' nin tıpatıp aynısı,ama dayanıklılığı 0.285ler dayanıklıdır,fazla sorun çıkarmaz.Bunlar öyle de değil.
 
Ynt: itm co

grall link=topic=4207.msg59014#msg59014 date=1216798971' Alıntı:
ya milet atıp tutmuşta,285 bolca yağ yakıyo ve daha eski olan 185 serisinden çok farkı yok.ikisi arasında tercih deseler 185 derim.
Ben 285 kullanıcısıyım.Yağ yaktığını görmedim açıkçası.Bariz bir değişim yok ufak değişikliler var.Mf motoruna hararet yaptırmadığın sürece sorun olmaz.Ama bir hararet yapar,bir de bilmeyen ustanın elinden geçerse o zaman vay haline...
 
Ynt: itm co

arkadaslar bu motor polatlı da uretılmekte burdakı bayı yakın tanıdıgım mf3000 serısının orjınal kabını bu traktorlerde mevcut tasarım genel olarak mf285 ve 398 modelı uzerınde yogunlasmıs bırde turbo eklenmıs alternatıf olarak fıyatı baya ucuz buralarda degılde kırsdal kesımde baya bı tutuldu bende bı kac resmı var eklıcem aksama :)
 

Ynt: itm co

Bi tanıdığımın akrabası bunun bayi
Mf lerden hiç bir farkının olmadığını söylüyo, çekişde de gayet başarılıymış.
Zaten Mf nin aynısı fuarda da gördüm
 

Benzer Konular