kredi

arkadaşlar tarla almak için hangi banka uygun kredi veriyor bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum ne kadara kadar kredi veiliyor yardımcı olurmusunuz lütfen

Ynt: kredi

bi aralar ziraat bankasında tarla almada 7yıl kredi veriliyordu millet onun sayesine çok tarla aldı bizim burda tarlanın değeri dönüme 8 den 15 e kadar çıktı şimdi devlet kaldırdı şuan alına bilecek diğer bankalara bakış en iyi deniz bankası var 5 yıllık kredi veriyor faizide bildiğim kadarı diğer bankalardan düşük.

zıraat bankasında tarla kredisinin iki şartı var
1. hisseli tarla olacak ve hissedarla birisi alıcı olacak yada,
2. alacak olduğun tarlanın senin tarlan ile ortak sınırı olması gerekiyor.
ayrıca kefil, ipotek istiyor, %25 anapara ve her tarlanın ziraat bankasında bir değeri var, sulu ve kuru tarla olmasına göre değişiyor, eskişehir çevresinde 1000 ile 3000 lira arsında değişiyor

zaten hisseli olan tarlayı almak istiyorum ben 5 hisseli diğer hissedarlar satmak istiyor şimdi para da yok ama tarla değerli başkasına da gitmesini istemiyorum kaç yılda ödeme imkanı var faiz oranı nedir biliyormusunuz

tarlanın en fazla yirmi dekar olması gerekiyor. faiz oranları geçen sene internet sitesinde vardı ama bu sene yok ziraat bankası şubesinden öğrenebilirsin

stulu teşekkür ederim yardımın için netten de araştırıyorum ama net bi bilgi yok faiz oranlarıyla ilgili yardım için saol

traktör satılır ama tarlayı ekmek için traktör lazım, zaman geliyor baban burun kıvırıyor, parayla yaptırsan hiç birşey kazanamazsın

21 dönüm bi yerde 18 dönüm bi yerde 5 dönüm bi yerde ama bunlarla birleşik hazineye ait arazilerde var yani toplamda 200 dönüme yakın arazi oluyor alınca da borç harç ödeyecez inşallah bakalım hangi banka daha uygun gelirse artık para birikmiyor borçlanırsan mal sahibi olyorsun