PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
kudret 100 ilk izlenimler + ve - ler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="onurs" data-source="post: 567746" data-attributes="member: 24863"><p>Arkadaşlar daha traktörü tarlada deneme fırsatımız olmadı ancak ilk olarak söylenebilecek eksi yönleri:</p><p>traktör hızlanma ve gaz yeme yönünden pek iştahsız daha 10 satte belkide bundandır ama 21-22 devriri geçmesi zor gibi duruyor şuanda</p><p>silecek düzeneği hiç özensizce takılmış sanki hiç kontrol edilmemiş kendi çabalarımla düzene soktum</p><p>3. günde traktörün ağırlıkları yolda düştü civatalarını hiç sıkmamışlar fabrikada öyle düşünüyorum.</p><p>kabin içindeki ses düzeyi biraz yüksek</p><p>arka sol lastiğim iniyor müsait olunca bi lastikçiye baktırıcam</p><p>direksiyon hidrolik pompasından diye tahmin ettim rahatsız edici bir ses geliyor 80.4 te bu ses yoktu</p><p></p><p>artı yönleri ise:</p><p>traktör gerçekten konforlu bi makina</p><p>hi-lo özeliği mükemmel bişey</p><p>turu fazla bi traktör bu kullanışlı olacak</p><p>hidrolik sistemi çok güçlü görünüyor ama anız sürümünde marifetini görücez</p><p>vites geçişleri diğer erkuntlara göre çok güzel</p><p></p><p>şimdilik bu kadar düğer yönlerini anız sürümünde test edicez</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="onurs, post: 567746, member: 24863"] Arkadaşlar daha traktörü tarlada deneme fırsatımız olmadı ancak ilk olarak söylenebilecek eksi yönleri: traktör hızlanma ve gaz yeme yönünden pek iştahsız daha 10 satte belkide bundandır ama 21-22 devriri geçmesi zor gibi duruyor şuanda silecek düzeneği hiç özensizce takılmış sanki hiç kontrol edilmemiş kendi çabalarımla düzene soktum 3. günde traktörün ağırlıkları yolda düştü civatalarını hiç sıkmamışlar fabrikada öyle düşünüyorum. kabin içindeki ses düzeyi biraz yüksek arka sol lastiğim iniyor müsait olunca bi lastikçiye baktırıcam direksiyon hidrolik pompasından diye tahmin ettim rahatsız edici bir ses geliyor 80.4 te bu ses yoktu artı yönleri ise: traktör gerçekten konforlu bi makina hi-lo özeliği mükemmel bişey turu fazla bi traktör bu kullanışlı olacak hidrolik sistemi çok güçlü görünüyor ama anız sürümünde marifetini görücez vites geçişleri diğer erkuntlara göre çok güzel şimdilik bu kadar düğer yönlerini anız sürümünde test edicez [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
kudret 100 ilk izlenimler + ve - ler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt