Landini Kardeşliği...

Gübre atarken Landini PowerFarm 75 in mozot pompası bozulunca..PowerFarm 95 i çağırdık.....

PowerFarm 75

PowerFarm 95

PowerFarms 75 & 95

Ynt: Landini Kardeşliği...

pırpır ile gübre atıyorduk.. zatan yolda gelirken boğulur gibi oldu devam ettik..tarlda az bir yer kala istop etti bir daha çalışmadı.....mazot pompası bozukmuşş ucuz yaw alt tarafı(725 YTL).. :D

kardeş o mazot pompası kötü mazottan dolayı olabilir mazotu depoya koyarken mutlaka süzün +süzseniz bile bi kere arıza yaptı depoyu temizleyin yada değiştirin yoksa tekrar yapar kanaatindeyim

bitirimedirne link=topic=5569.msg58039#msg58039 date=1216473529' Alıntı:
kardeş o mazot pompası kötü mazottan dolayı olabilir mazotu depoya koyarken mutlaka süzün +süzseniz bile bi kere arıza yaptı depoyu temizleyin yada değiştirin yoksa tekrar yapar kanaatindeyim
arkadaşa katılıyorum paylaşım için teşekkürler

landininin bu yönlerini hiç sewniorum hem parça yok hem pahalı bizim burda düz tip 95 lik var 14 günden beri beklio

doganbey1 link=topic=5569.msg60525#msg60525 date=1217338860' Alıntı:
landininin bu yönlerini hiç sewniorum hem parça yok hem pahalı bizim burda düz tip 95 lik var 14 günden beri beklio
walla bizim burda...parça sorunu yoq en fazla 2 gün beklioz oda adanada olmayan parça istanbuldan geliyo...sizin orda nasıl 14 gündür bekliyo hayret ediyom walla..

valla bende bilmiom birde başka ustada bi landini vardı atlantis 100 die motor en aşağı 1 ay ama ben 1 aydanda fazla zannediyoruöm ustada yattı ben dedim neden bu moto burda bir tane parçası yokmuş onun glmesini bekliyorlarmış demekki yöreden yöreye değişio

usta mazot aldığın yeri değiştir karışık durumlar olabilir bide traktör bi iş makinası parçası ucuz olabilir ama sanayide yatarken işten geri kalıp dolaylı yoldan açtığı zararda vardır

parçayı akşam 6 gibi götürdük diğer akşam üstü saat 5 gibi aldık....o kadar beklemedikk.... zatenbi zarar da yapmadık JD 5715 geldi sonra...

mazotu tankta dinlendirdikten sonra , en dipteki su alma vanasından suyu alınarak, traktör deposuna doldurulursa pompa elemanlarına su gitmemiş olur... böylece daha verimli bir yanma ve pompa ömründen tasarruf sağlanır düşüncesindeyim....

atilla link=topic=5569.msg63044#msg63044 date=1218045114' Alıntı:
mazotu tankta dinlendirdikten sonra , en dipteki su alma vanasından suyu alınarak, traktör deposuna doldurulursa pompa elemanlarına su gitmemiş olur... böylece daha verimli bir yanma ve pompa ömründen tasarruf sağlanır düşüncesindeyim....
tecrube deneyım ve bılgı =atılla efe:=)