Hayırlı olsun, verimini arttırır umarım. Hangi firmadan temin ettiniz?Tonu 360 a mal oldu 1000m2 ye 250 kg atıyoruz domates arpa reygrass incir zeytin pamuk ektiğimiz herşeye atıyoruz senede 1 defa
OrganiksaHayırlı olsun, verimini arttırır umarım. Hangi firmadan temin ettiniz?
Deneme yaptığımız tarla oldu yarısına attık yarısına atmadık pamuk ektik standart gübre attık üre nitrat. 20 kg fark etti. Ama şöyle bi sorun var attıktan nerdeyse 5 ay sonra çözünüyo. Pamuğu ektik 5 ay sonraki süreç nerdeyse kozaya binme zamanına denk geldi. 20 kg gibi fark oldu.Bereketli olsun Peki anlatıldığı gibi toprakta su tutumunu artırma çatlamayı önleme sürerken toprağın kesek atmaması gibi konularda gözlemleriniz neler
Mesela aynı tarlada atmadığınız deneme yaptığınız yer oldumu bizim topraklarda kil oranı yüksek tecrübenizi paylaşırsanız şimdiden teşekkürler
Deneme yaptığımız tarla oldu yarısına attık yarısına atmadık pamuk ektik standart gübre attık üre nitrat. 20 kg fark etti. Ama şöyle bi sorun var attıktan nerdeyse 5 ay sonra çözünüyo. Pamuğu ektik 5 ay sonraki süreç nerdeyse kozaya binme zamanına denk geldi. 20 kg gibi fark oldu.
Eğer su tutunumu artırmak istiyosanız zeolit diye bi maden var kendi ağırlığının baya üstünde su tutma kapasitesi var.
Ama çatlak hakkında bi gözlem yapamadım.
Organiksa
Bursa bandırma
Biz izmir fuarında anlaştık şuan 3 araba geldi nisan ayı gibi 2 araba daha gelicek tonaj fazla olduğu için fiyat biraz daha düşük. Nakliyeyi onlar buldu. Eğer almak isterseniz organiksanın web adresinden bakabilirsiniz ürün normal üreden biraz daha küçük yalnız şunu belirtiyim çuvalı olursa fiyat değişebilir.Merhaba;
bol bereket versin inşallah.Bizde almak istesek nasıl bir yol izleyelim.Kimi arayalım ,fiyat standartmı? Ürün granül mü? Nakliye işleri nasıl ayarlanır?Tonu 360 a mal oldu demişsiniz bu fiyata nakliye falan dahil mi? Detay verebilirmisiniz.
Dediginiz gibi ham haldeki leonarditin çözünmesi çok uzun zaman alıyor.Dekar maliyetide yüksek sayılır.Özellikle sulu tarımda çok daha hızlı etki gösteren granül leonarditler var.Ambalajları 20 kg gelir.Etkisi ise gerçekten çok güzeldir.Dekar maliyeti ise sizinkinden daha aza geliyor.Burada çok kez anlattım.Tonaj olarak alıp atmasıda karıştırmasıda bir dünya mazot yakar.Benim dediğim ürün grubunu ise taban gübresiyle beraber dekara iyi olsun derseniz 15-20 kg atabilirsiniz.Ben herhangi bir ürünün pazarlamacısı değilim.Madem verimi arttırıp toprağınızı korumak istiyorsunuz.Dediğim ürün grubunu deneyebilirsiniz.Görüntüsü resimdeki gibidir.20 kg torbası 60-80 tl arası değişiyor.Deneme yaptığımız tarla oldu yarısına attık yarısına atmadık pamuk ektik standart gübre attık üre nitrat. 20 kg fark etti. Ama şöyle bi sorun var attıktan nerdeyse 5 ay sonra çözünüyo. Pamuğu ektik 5 ay sonraki süreç nerdeyse kozaya binme zamanına denk geldi. 20 kg gibi fark oldu.
Eğer su tutunumu artırmak istiyosanız zeolit diye bi maden var kendi ağırlığının baya üstünde su tutma kapasitesi var.
Ama çatlak hakkında bi gözlem yapamadım.