Goodyear mı?baska yerde soylemeyin bunu.Eski goodyear yok artik lassa bile kalitelidir.Heleki michelin ve continental gibi lastikler varken goodyear yanlarinda petlastir.Bizim mf dede mitas var benim pek hoşuma gitmiyor.biraz yumuşak gibi.
Traktör lastiği benim için goodyear dır.
Siz hiç 2004 2005 3085D görmediniz galiba.sahibinden.com a girin %80 nin üstünde orjinal lastiği goodyear vardır.Goodyear mı?baska yerde soylemeyin bunu.Eski goodyear yok artik lassa bile kalitelidir.Heleki michelin ve continental gibi lastikler varken goodyear yanlarinda petlastir.
2000 3000 saat varsa ancadir.yilda 700 ile 1000 saat yapan ve ozellikle tek motor olsunda gorelim.koyumuzdede var 2005 2006 3000 serisi uzerime iki tane on lastik eskite yazdiSiz hiç 2004 2005 3085D görmediniz galiba.sahibinden.com a girin %80 nin üstünde orjinal lastiği goodyear vardır.
Dostum sadece git gele kullanildiysa ya.ne is yati nasil sartlarda calisti biliyomusun.Ama ben ayni koude ayni arazide lassanin goodyeardan iyi oldugunu biliyorum.Artik o eski reklamlari olan goodyear yok o saglam goodyeardan esesr kalmadi
Pirelli nasıl ? 165 için almayı dusunuyoruzPirelliyi ve continentali tek geçerim.
1500 saatte petlas değiştirmiş biri olarak![]()