New Holland kullanan kişilere sorum olacak

Abiler Merhaba arkadaşımın biriyle iddaa ya girdik arkadaşım nh kullanıcısı ben ford arkadaşım td 110 9 lu çizelde ford dan hızlı ve rahat gider diye idda etti ama ben tam ters olacağını düşünüyorum td 110 9 lu çizelde hangi vites aralıklarında gider

(ford 7610 kullanıcisiyim )

Ynt: New Holland kullanan kişilere sorum olacak

burakplr link=topic=86318.msg1032810#msg1032810 date=1446884179' Alıntı:
Abiler Merhaba arkadaşımın biriyle iddaa ya girdik arkadaşım nh kullanıcısı ben ford arkadaşım td 110 9 lu çizelde ford dan hızlı ve rahat gider diye idda etti ama ben tam ters olacağını düşünüyorum td 110 9 lu çizelde hangi vites aralıklarında gider

(ford 7610 kullanıcisiyim )

Ford kullanmadım. Td serisinide kullanmadım ama nh kullanıyoruz. 110 beygir motorun hakkı 11 li çizeldir. 9 lu çizelde bence rahat gider diye düşünüyorum. Ford nasıl çekiyor 9 luyu o önemli ?

Ford çizelde de çok rahat yumuşak yerlerde seri 1 ile rahat gidebiliyor sert yerlerde takviye 4 ile onu kalkıyor ama çizelin bacaklar görünmeyecek şekilde yani şahse toprağa degiyor

burakplr link=topic=86318.msg1032845#msg1032845 date=1446908045' Alıntı:
Ford çizelde de çok rahat yumuşak yerlerde seri 1 ile rahat gidebiliyor sert yerlerde takviye 4 ile onu kalkıyor ama çizelin bacaklar görünmeyecek şekilde yani şahse toprağa degiyor
ağırlıkları hazırla o zaman yoksa td öne geçebilir burak

Elvan abi 7610 tesviye işini bitiremediki tarlaya girsin bu sezon işler uzadı o yüzden halen tesviyede çalışıyor sezon bitince sizin için birkaç video çekeceğim ve yeni rakiplerimde var tumosan ve case :)

burakplr link=topic=86318.msg1032850#msg1032850 date=1446908706' Alıntı:
Celal abi is iddaya binerse seri 1.5 a kadar yolu var

Şimdi iş şöförede bağlı :D Diferansiyalı kilitlemek çizeli düzgün takmak hassasiyeti düzgün ayarlamak uygun viteste gitmek bunlar önemli.

Td110d daha yeni ve Turbo-intercooller motora sahip olması avantaj gibi duruyor. Toprak yapısını bilmiyorum ama Vites aralığı olarak III-1, II-4 yada II-3 olur tahminimce. Ford seri, sağlam, güçlü ve ağır bir makine. Çekiş konusunda da süper olduğundan bahseder eskiler. 9 ' lu çizelde TD110 ' dan geri kalmaz sanırım ama yine sürücü faktörü belirler gibi duruyor. Şahsen gönlümden Ford geçiyor..

Bu sorunun cevabi burda degil tarlada dır. Kim ne derse dogru degildir takarsin ekipmanlari girersin tarlaya ayarlarsin ayni derinlige baslarsin yardirmaya :) alsana cevap.

Case JX 100 ile kapıstik case takviye 3 ile 7610 seri 1 ile gitti ama çok fark yoktu çünkü ford patinaj çekiyor biraz ağırlık olsa ford arayı acardi

Bencede hersey tarlada belli olur ben ford kullanmadim ama td 75d kullanicisiyim.td 110 un gidecegi vites 3 1 yada 2 3. 2 4 gidecegni sanmam seri gelebilir.ama suandaki td modelleri farkli sanzimanla suruluyor piyasaya.bizde bugun degistrdk traktorumuzu td 110 d aldik.tabi daha teslim edilmedi

Oylama TD diyor fordda zalımdır bi video ile işi kesinleştirin aklımızda soru işareti kalmasın.

burakplr link=topic=86318.msg1032886#msg1032886 date=1446916600' Alıntı:
Case JX 100 ile kapıstik case takviye 3 ile 7610 seri 1 ile gitti ama çok fark yoktu çünkü ford patinaj çekiyor biraz ağırlık olsa ford arayı acardi

Ağır olsa belki bayılabilirdi.

Td 110 yeni nesil motor var biz td90 la 7 li cizeli 2 3 yle devrinde çok rahat gidiyor td nin hakkı 11 li aslında ama soferden sofere çok fark eder ama New Holland alır

halildemirelli link=topic=86318.msg1033039#msg1033039 date=1446932736' Alıntı:
Bencede hersey tarlada belli olur ben ford kullanmadim ama td 75d kullanicisiyim.td 110 un gidecegi vites 3 1 yada 2 3. 2 4 gidecegni sanmam seri gelebilir.ama suandaki td modelleri farkli sanzimanla suruluyor piyasaya.bizde bugun degistrdk traktorumuzu td 110 d aldik.tabi daha teslim edilmedi
hayırlı olsun kaça aldınız traktörü