parasız pazara, valtrasiz tarlaya gidilmez.!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: parasız pazara, valtrasiz tarlaya gidilmez.!!

hay Allah ben yarın şimdi nasıl gideceğim tarlaya :S MF var olmaz, Same var, oda olmuyor, Kubato ile hiç olmaz, amcamın Deutz alsam oda olmuyor bils-*-
eee köyde Valtra kullananda yok duva*-*0 neepcas şimdi. uyy-*s zuha-*-s zuha-*-s

bartu link=topic=52011.msg530681#msg530681 date=1328638790' Alıntı:
hay Allah ben yarın şimdi nasıl gideceğim tarlaya :S MF var olmaz, Same var, oda olmuyor, Kubato ile hiç olmaz, amcamın Deutz alsam oda olmuyor bils-*-
eee köyde Valtra kullananda yok duva*-*0 neepcas şimdi. uyy-*s zuha-*-s zuha-*-s
Kubo cebinden 10 valtra çıkarır abi bakma sen arkana bakma yolun açık olsun tarlaya giderkene :D alk-*s

bartu link=topic=52011.msg530681#msg530681 date=1328638790' Alıntı:
köyce birleşip bi valyra alıp tarlalara servis yapılcak başka yol yok abi zuha-*-s ;D şaka bi yana arkadaş yanlışlıkla açtı konuyu galiba. böyle oluncada haliyle komik olmuş ama :D

çocuk doğru söylemiş valtrayı eşeğe benzetmiş (onun gibi hantal). atalarimiz tarlalara eşeklerle gidermiş eskiden zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

valtra - a75 - arkadaşım, reklam yapacam diye bilinçsizce valtra traktörüne karşı anti-sempati yarattın sitede. Güzelim makineyi sayende herkes kötü biliyor...

yok artık ne valtra kullanan nede paylaşım yapan.. aslında ben bazı kişilerde 2010-2011 model olduğunu biliyorum onlarda forumda paylaşım yapmıyorlar.. :D

))) :D zuha-*-s ;Dgüzel paylaşım eline sağlık bu çalışmadan sonra bi valtrda bize şart yarın hemen gidip ilk gördüğüm valtraya müşteri olcam

yanlış paylaşım değil sadece bir söz adamlar söylemiş bende paylaştım bu kadar abartmayın yani

iyiya arkadaşlar benîm sayemde valtrayi alacağınız varsada almazsıniz :)

valtra-a75- link=topic=52011.msg530795#msg530795 date=1328643589' Alıntı:
yanlış paylaşım değil sadece bir söz adamlar söylemiş bende paylaştım bu kadar abartmayın yani
sıkma canını. koca kış geçmiyo aylaklıktan eylence arıyoruz.paylaşıma devammm. ok-*-s alk-*s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...