Perkins Motor Nedir Kim Üretiyor Motorun Genel Olarak Kalitesi Nedir Neden İyi Dir Nasıl Bir Motor Perkins Motor Hakkında Bilgi Verir misiniz
Evet deutz ve new holland şikayetlerine bakarsanız pompa kaynaklı çekiş düşüklüğü ve aşırı yakıt problemlerini duymuşsunuzdur.bunlar perkinste çok nadir olur.deutz un motorları çokmu arıza çıkarıyo yani
Evet deutz ve new holland şikayetlerine bakarsanız pompa kaynaklı çekiş düşüklüğü ve aşırı yakıt problemlerini duymuşsunuzdur.bunlar perkinste çok nadir olur.
Euro 2 motorların özellikle Perkinslerin çaresi nedir? İllaki turbo intercooler taktirmak mı gerekiyor? Yoksa pompa vs ayarları ile düzeltilebilir mi?
Teşekkür ederim hocam. Normal olarak Perkins 1103C-33 Euro 2 motor benim için 58 bg yeterli oluyor. Ancak boş traktör hafif bir rampada özellikle 4. Viteste dumanlama ve dolayısıyla çekiş düşüklüğü beni rahatsız ediyordu. Pompa ayarıyla düzeliyorsa benim için daha az masraflı kolay bir çözüm olacak.Mazot pompası ayarıyla düzeliyor.Ek güce ihtiyaç varsa traktör ağırlığı fazlaysa ve rakım yüksekse turbo takmak gerekir.
Massey phantom serilerinde deutz motor kullanıyor. Bende de phantom 3075 var. Ne yakıtından şikayetçiyim ne gücün den nede arızasından. Çok şükür saat gibi çalışıyor.deutz un motorları çokmu arıza çıkarıyo yani
Evet deutz ve new holland şikayetlerine bakarsanız pompa kaynaklı çekiş düşüklüğü ve aşırı yakıt problemlerini duymuşsunuzdur.bunlar perkinste çok nadir olur.
Aynn katılıyorum daha önce iveko motor kullandım. Suan perkins sisu marcus fiat motor kullanıyorum ama perkins hem cekiş hem yakıt olarak hem dayanıklılık olarak daha üstün geldi bana. Tecrubelerimle konusuyorum. İlk traktör leyland cok durmadı 135 aldık babam amcamlar (5 erkek kardes) uzun zaman perkins kullandılar sonra babam 165 le takas etti. Onuda ağır işlerde kullandılar yağ yakmaya başladı.l 1997 de landini 7860 aldık 19100 saat kullandık çok agır islerde kullandik 99 depreminde cok calısmıstı. 2004 te landini 8860 aldık suan 11000 saatte daha fren ayarı yapılmadı motor süper yag yakma yok. 8865 aldık 12000 saat kullandık. Mccormick tmax 115 i 9000 saat kullanıp landini 5h 100 le takas ettik. Çok perkins eskittik perkins teki cekiş ve yakıt tasarrufu iveko deutz sisu da yokBildiğim kadarıyla ve tecrübeme dayanarak söylüyorum
Perkins emsallerinden tork olarak daha üstün düşük devirlerde yüksek güç verebiliyor
Motor ömrü olarak sisu ve deutz a kıyasla düşük olduğu söyleniyor ama bu söylenti
Perkins ülkemizde kullanılan en yaygın motordur ustası parçası boldur.
Aynn katılıyorum daha önce iveko motor kullandım. Suan perkins sisu marcus fiat motor kullanıyorum ama perkins hem cekiş hem yakıt olarak hem dayanıklılık olarak daha üstün geldi bana. Tecrubelerimle konusuyorum. İlk traktör leyland cok durmadı 135 aldık babam amcamlar (5 erkek kardes) uzun zaman perkins kullandılar sonra babam 165 le takas etti. Onuda ağır işlerde kullandılar yağ yakmaya başladı.l 1997 de landini 7860 aldık 19100 saat kullandık çok agır islerde kullandik 99 depreminde cok calısmıstı. 2004 te landini 8860 aldık suan 11000 saatte daha fren ayarı yapılmadı motor süper yag yakma yok. 8865 aldık 12000 saat kullandık. Mccormick tmax 115 i 9000 saat kullanıp landini 5h 100 le takas ettik. Çok perkins eskittik perkins teki cekiş ve yakıt tasarrufu iveko deutz sisu da yok
Sisu motorlu massey 4709 kullanıyoruz perkins başka
135 165 massey fergusondan bahsediyorum abi. Landini 7860 8860 8865 ten mccormick bahsediyorum. Bu traktörlerdeki motot ingiliz perkins değil mi?Sen perkins ten bahsettiğinden eminmisin