pompa açtırma

Ynt: pompa açtırma

süper birşey oluyor biz 90 nın kini ayarlattık şu anda mf5445 gibi çalışıyor ;) hem duman felan artmıyor çekiş süper

kardeşim sıfır duman demiyorum bak dumanı kösüp bayılmıyor eskisi gibi şimdi çekiyo duman çok çok azaldı ;)

KOPARANLI AHMET link=topic=80540.msg955665#msg955665 date=1420889983' Alıntı:
Yakıt artar çekiş artar duman artar 3 artarla iyi bir uygulama degil diyorum :)

iyi usta olursa cekısı baya artar yakıtı degısmez.ama avansı çok açarsa duman yapabilir.

aslında bi yönden oynamaya gerek yokta mazotu çok yakıyo abi. Bizde 98 model 285 s vardı ona çok yakıyo dedik sattık bu daha çok yaktı

bizde erkunt 80.4 lüks var .çiftte ilk olarak 11 no 4lü pulluk kullandık düz 1le zor gidiyordu tabi bunda biraz motor açık olmamasınında etkisi var bir sonraki yıl bizimkiler 5li 10 no pulluk getirttiler ben çekemez diye korkuyordum 3h ile çekti. .balyda kullandık.gallignani 5190ile samanda mükemmel uyumluydu otta ise makine küçük geliyordu.sonra elibollar ems 003 aldık otta idealdi ama samanda biraz zorladı.sonra bu motorun 86 hp ye kadar güçlendrilebileceğini duyduk-nereden mi sadece pompa ayarından.300 tl ye ankara uzman pompada bi ayar çektirdik.artık boş bile 24(songaz) gazdan aşağı düştüğü yokuşlarda 25 gaz gidiyo rolanti düştü.hararet ve yakıt konusunda kesin bişey söyleyemem çünkü daha yüke vurmadık. yaza inşallah....