Sonbaharda forumdan birisi toprak topluyor diye normal pulluklarina ızgara kulak taktı ve memnun kaldığını bizimle paylaşmıştı. Pullugun markasını hatırlayamadım. Konuyu da bulamadım, link için.Alplerin standart pulluğuna f tipi kulak uyar mıEkli dosyayı görüntüle 34101
O profil gövde diye hatırlıyorumSonbaharda forumdan birisi toprak topluyor diye normal pulluklarina ızgara kulak taktı ve memnun kaldığını bizimle paylaşmıştı. Pullugun markasını hatırlayamadım. Konuyu da bulamadım, link için.
Sonbaharda forumdan birisi toprak topluyor diye normal pulluklarina ızgara kulak taktı ve memnun kaldığını bizimle paylaşmıştı. Pullugun markasını hatırlayamadım. Konuyu da bulamadım, link için.
Firmayı arayıp sormak en iyisi.O profil gövde diye hatırlıyorum
Orjinal pulluklarda hangi tip var biliyormusunuz bizim deve boynu pulluklar toprağı çevirmez bile doğru düzgünBölgemize ve toprak çeşidimize göre almamız gereken pulluk kulakları
Ekli dosyayı görüntüle 33632Ekli dosyayı görüntüle 33633Ekli dosyayı görüntüle 33634Ekli dosyayı görüntüle 33635Ekli dosyayı görüntüle 33631
Fabrikadan orjinali Uyuyor ben bizzat değiştirdim.Alplerin standart pulluğuna f tipi kulak uyar mıEkli dosyayı görüntüle 34101