/// Simufarm \\\ YEPYENİ BİR ÇİFTÇİLİK OYUNU

Yeni bir çiftiçilik oyunu bulduk arkadaşlar, Eren(marksman) ve Uğur(kuyucaklı_26) arkadaşlarımız sayesinde. En kısa zamanda oyunun tam sürümünü bulup, hakkında araştırma yapıp size bilgi vereceğiz.

Şimdilik bir tane video koyuyorum, oyun hakkında sizlerinde görüşlerinizi alalım.

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=VAq3VWERfX4[/youtube]

K

kuyucakli_26

: /// Simufarm \\\ YEPYENİ BİR ÇİFTÇİLİK OYUNU

ASIL EREN BULDU EREN SANA TEŞEKKÜR EDERİZ....

ok*0*- agaa supeer yaa ugur oyun gelırtken ben cıkmadım elektrık kesıldıı aksam gorusuruzz yanı yanlıs anlşama yapcak bısı yoktu ayrıcaa oyunbn cokk guzele benzıo herkesın emegıne saglık anl-*-*

Yok Uğur ben simtractore benzer bişey arıyodum bu denk geldi.Hani açamamıştık ya.Duyduğuma göre sen nasıl açılacağını bulmuşsun.Tebrik ederim ve de teşekkürler

ben kurdum ama pek çekici gelmedi..daha yapım aşamasında birşey....Simtractor oynayan yama yapan kişiler yapmış....

[glow=red,2,300][/glow] arkadaşlar nezaman linkleri koyarsınız haberim olursa sevinirim